Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALBA: 500 de jandarmi în misiune de Paște. Vor asigura ordinea la biserici și vor verifica respectarea măsurilor

Publicat

Aproximativ 500 de jandarmi vor executa, în perioada 30.04 – 03.05.2021, misiuni de asigurare a ordinii și siguranței publice pe timpul desfășurării manifestărilor care vor avea loc în aceste zile, cu ocazia sărbătorilor Pascale și zilei de 1 mai.

”Pentru ca Sărbătorile Pascale să se desfăşoare în condiţii de siguranţă, patrulele de jandarmi vor fi prezente asigurând măsuri de ordine publică la un număr de 29 de lăcașuri de cult de pe raza județului.

Pentru buna desfășurare a acestor activități se va urmări respectarea măsurilor de protecție sanitară dispuse de autorități în contextul pandemiei de Covid 19 , totodată îndrumăm cetățenii să respecte normele igienico-sanitare specifice activităţilor desfășurate” au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

Jandarmii vor avea în atenție gestionarea situațiilor care vor implica aglomerări de persoane pe timpul slujbelor religioase, asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combatarea faptelor antisociale care ar putea influența negativ desfășurarea activităților religioase.

Pentru evitarea incidentelor nedorite și a oricăror situații de natură să tulbure ordinea publică, Inspectoratul de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba, face următoarele recomandări:

– Participanții să respecte măsurile stabilite de organizatori precum și indicațiile și îndrumările jandarmilor;

– Să evite implicarea în conflicte de orice natură;

– Să acorde o atenție deosebită bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje etc.), evitând pe cât posibil să aibă la vedere obiecte de valoare care pot atrage atenția persoanelor rău intenționate;

– Părinții sunt rugați să supravegheze cu atenție sporită copiii;

– În cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul forțelor de ordine sau să apeleze la numărul unic de urgență 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax