Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Alba a primit bani de la Guvern. 13,10 milioane de lei pentru 42 de primării

Publicat

Guvernul României a alocat suma de 13,10 milioane de lei pentru 42 de primării din judeţul Alba.

Cei mai mulţi bani se duc către administraţiile locale din Valea Lungă (1,25 milioane de lei), Câlnic (1,10 milioane de lei), Alba Iulia şi Miraslău (1 milion de lei fiecare). Mai puţini bani vor primi primăriile Livezile, Ciuruleasa, Rădeşti, Întregalde, Lupşa, Vadul Motilor, Poşaga, Rimetea, Râmeţ şi Stremţ, care primesc câte 100.000 de lei.

“Suma va fi utilizată pentru plata unor arierate ale autorităţilor locale şi cheltuieli curente şi de capital. Fondurile au fost alocate de Guvern ca urmare a solicitărilor venite din partea administraţiilor publice locale, care se află în situaţii dificile ca urmare a faptului că au acumulat datorii faţă de furnizorii de utilităţi, iar unele dintre ele se află în incapacitate de plată”, a spus Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

La nivel naţional, Guvernul trimite suma de aproximativ 66,5 milioane de lei din fondul de rezervă la peste 1.000 de primării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax