Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC. Valoare RECORD a amenzilor

Publicat

ALBA: Aproape 900 de persoane legitimate și sute de mașini verificate prin aplicația eDAC, în doar două zile. Valoarea amenzilor a ajuns la un record: a depășit 100.000 de lei. 

În perioada 19-20 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate, prin intermediul aplicației eDAC, 873 de persoane și au fost verificate 629 de autovehicule, a anunțat IPJ Alba.

Au fost constatate 570 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice și la cele privind liniștea și ordinea publică, care au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 109.275 lei.

Jandarmii din Alba Iulia le-au explicat localnicilor ce este sistemul eDAC. Baze de date ale României și din spațiul Schengen

Au fost efectuate 121 de testări privind conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe, au fost reținute 14 permise de conducere, au fost retrase 16 certificate de înmatriculare și au fost constatate 25 de infracțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax