Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba City Race revine la Alba Iulia în 2022. S-a decis data când va avea loc competiția. Se pregătește și un traseu de maraton

Publicat

Alba City Race continuă povestea și în 2022.  Ediția din acest an va avea loc pe 1 octombrie.

Organizatorii pregătesc și un traseu de maraton, așteptat de alergătorii experimentați.

”Pregătim surprize și noutăți și pentru că nu putem să nu ne lăudăm vrem să va spunem că pe lângă Semimaraton, 10k, 5k, Family Run si Kids Race de anul acesta avem și traseu de maraton.

Da, maraton de #trailrunning 42.9km si 1850m diferență de nivel pozitivă.

Înscrierile încep în seara asta (n.r.- miercuri, 27 iulie), după ora 22:00 cu contribuții diferite pentru fiecare cursă și cu un nivel minim până pe 14 august” au transmis reprezentanții Alba City Race, într-o postare pe Facebook.

Ideea organizării acestui eveniment atletic de amploare la Alba Iulia a aparținut lui Marius Anghel, sportiv provenit din pepiniera orașului și fost director al Clubului Unirea Alba Iulia, iar punerea ei în practică a avut loc firesc, pe 15 martie 2014, odată cu prima ediție Alba Iulia City Race.

Traseele curselor sunt tocmai cele care fac ca această competiție să fie unică.

Acestea sunt o îmbinare echilibrată între asfalt și teren variat, totodată o provocare atât pentru atleții de plat, cât și pentru alergătorii montani.

Toate traseele trec printre cele două catedrale, continuând prin porțile IV, V si VI și șanțurile din zona interioară a Cetății Alba Carolina care oferă o perspectivă unică pentru toți concurenții.

Zona de start/sosire este chiar in inima Cetății Alba Carolina în imediata vecinătate a 3 importante edificii: Sala Unirii, Muzeul Național al Unirii și statuia ecvestră a lui Mihai Viteazul.

sursa, sursa foto: site, Facebook Alba City Race

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax