Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

ALBA CONS a dat în folosință apartamentul cu numărul 500. Performanța, celebrată cu o promoție specială pentru clienți (P)

Publicat

Alba Cons S.A. aniversează 25 de ani de activitate

Din 2006 până în prezent, Alba Cons, firma de construcții cu peste 45 de ani de experiență din Alba Iulia, a construit și predat proprietarilor peste 500 de apartamente.

Familiile care au ales apartamentele construite de Alba Cons în cartierele rezidențiale Septimius Severus, Anghel Saligny și Mihail Kogălniceanu – Costache Negruzzi se bucură de construcții solide, moderne și eficiente energetic, adaptate criteriilor actuale de funcționalitate și design.

“Alba Cons – locuințe la înălțime” nu este doar un slogan, este crezul după care se ghidează conducerea companiei care solicită angajaților și colaboratorilor zero compromisuri la calitate.

Dovada încrederii de care se bucură Alba Cons S.A. în rândul clienților se reflectă și în portofoliul de construcții civile de mari dimensiuni: clădirea nouă CEC Bank din centrul municipiului Alba Iulia, sediul Direcției Generale a Finanțelor Alba, Seminarul Teologic Ortodox sau sediul Direcției Agricole sunt doar câteva dintre obiectivele edificate de compania albaiuliană.

Promoție pentru clienți

Performanța de a construi și a vinde 500 de apartamente va fi celebrată de Alba Cons SA printr-o promoție valabilă pentru clienții vechi care vor primi din partea firmei un voucher de reducere de 5%. Aceștia vor putea folosi voucher-ul pentru achiziția unui nou apartament sau îl vor putea face cadou unor membri ai familiei sau prieteni care doresc să își cumpere casa visurilor într-unul dintre cele doua proiecte aflate în stadiul de dezvoltare: “Anghel Saligny” și în cartierul “Kogălniceanu-Negruzzi” unde se pot alege apartamente cu suprafețe variate cu termen de finalizare 2022-2024.

Oferta de apartamente se poate vedea accesând site-ul companiei www.albacons.ro și este valabilă în perioada noiembrie-decembrie 2022 în limita stocului disponibil.

Cei interesați să intre în posesia voucherului de reducere sau doresc să viziteze apartamentele disponibile, sunt rugați să se adreseze companiei la următoarele date de contact:

  • Punct de lucru : ALBA IULIA , Str. Costache Negruzzi nr. 34 sc.A ap.2
  • Email: office@albacons.ro
  • Tel/fax:0258 834 115
  • Mobil 0745677971
  • Program : Luni – vineri 8:00 – 16:00
  • http://albacons.ro/

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax