Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Alba Cons S.A. aniversează 25 de ani de activitate: „Locuințe la înălțime”, construite în peste două decenii (P)

Publicat

Alba Cons S.A. aniversează 25 de ani de activitate

Alba Cons S.A. aniversează 25 de ani de activitate: Alba Cons S.A., una dintre cele mai importante firme de construcții din Alba Iulia, aniversează anul acesta 25 de ani de activitate.

În cele peste două decenii de activitate, compania care îl are în funcția de administrator pe inginerul Iustin Furdui, a ajuns la 40 de angajați și are la activ peste 150.000 de metri pătrați de edificii, de la locuințe la sedii de instituții reprezentative pentru Alba Iulia.

Printre cele mai importante proiecte ale firmei se numără: sediul Direcției Finanțelor Publice Alba, Cec Bank, Seminarul Teologic Ortodox, ansamblurile rezidențiale Anghel Saligny și Mihail Kogălniceanu.

În ultimii 18 ani de dezvoltare imobiliară, Alba Cons a construit 550 de apartamente în ansamblurile rezidențiale Anghel Saligny, Septimius Severus și Mihail Kogălniceanu.

În derulare se află ansamblul rezidențial Mihail Kogălniceanu – Costache Negruzzi.

“Distincțiile obținute de-a lungul timpului ne onorează, dar principala preocupare a companiei noastre rămâne aceea de a oferi un înalt grad de calitate a lucrărilor predate, implementarea de noi tehnologii și satisfacerea cerințelor clienților”, au declarat reprezentantii Alba Cons S.A.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax