Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Alba dă prioritate vieţii”: Poliţiştii le-au recomandat conducătorilor auto să fie prudenţi în trafic, în sezonul estival

Publicat

politie

Vineri, poliţiştii din Alba din cadrul Serviciului Rutier Alba şi Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat o acţiune de prevenire a accidentelor destinată conducătorilor auto, pe DJ 107 C, pe raza comunei Vinţu de Jos. Aceţiunea face parte din  proiectul „Alba dă prioritate vieţii” şi s-a adresat conducătorilor auto. 

Aceştia au primit din partea poliţiştilor recomandări preventive pe linia respectării normelor rutiere în vigoare şi le-au înmânat materiale informative.

Campania de informare şi prevenire a accidentelor de circulaţie rutieră destinată conducătorilor auto s-a aflat la cea de-a III-e etapă. Prima etapă a avut ca grup ţintă preşcolarii, iar etapa a II-a a fost destinată pietonilor.

Proiectul „Alba dă prioritate vieţii” este iniţiat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, în colaborare cu Consiliul Judeţean Alba.

Scopul acţiunii de vineri a fost reducerea implicării conducătorilor auto în accidente rutiere, având în vedere sezonul concediilor. Au fost distribuite în trafic aproximativ 2000 de port certificat de înmatriculare cu inscripţia „Călătoreşte în siguranţă!”, broşuri cu recomandări preventive şi obiective turistice importante din judeţul Alba şi flyere cu conţinut preventiv.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax