Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALBA FEST 2016: Carla’s Dreams, Antonia, Adda, Nicoleta Nucă, Fely Donose și trupa Maxim, în prima zi de festival

Publicat


oameni Trupa Maxim, Adda, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Fely Donose și Antonia vor fi invitații din prima zi a Alba Fest 2016. Anul acesta, „zilele orașului Alba Iulia” se poate înscrie în categoria evenimentelor muzicale de renume din România. Pe scenă vor urca artiști cunoscuţi la nivel internațional, dar și cei mai ascultați muzicieni din România. 

Alba Iulia reinventează de câțiva ani ideea de „Zile ale orașului” și vine cu un festival de muzică menit să satisfacă toate gusturile și vârstele. Prima zi a evenimentului, mai exact vineri, 27 mai, scena de la Alba Fest, va aduce în Cealaltă Capitală cei mai ascultați artiști ai momentului.

Trupa Maxim, Adda, Carla’s Dreams, Nicoleta Nucă, Fely Donose și Antonia sunt artiștii care vor încânta albaiulienii și turiștii, la cel mai aşteptat eveniment al acestui an.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergareghete baschetpantofi ciclism, ghete fotbal, pantofi skate, adidasi fitness sau drumeție, de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

Desfășurat în cea mai mare cetate a României, evenimentul devine de neocolit de mii de tineri care aleg sa-și întâlnească idolii in regim de gratuitate si sa se distreze la preţuri nepiperate. La toate acestea, adăugaţi precizia şi consistenţa cu care acest eveniment este conectat la întreaga ţară, prin cele mai importante canale de comunicare.

ALBA FEST 2016: Willy William, James Arthur şi Inna, pe scenă la Alba Iulia, în 28 mai. Sunteţi invitaţi la distracţie, la Zilele Oraşului

Evenimentul din 2016 este forma de facto a podiumului celor mai actuale clasamente muzicale. Este diferenţa dintre a auzi o piesă şi a avea pe scenă cea mai ascultată piesă a anului cântată de Willy William, James Arthur sau Inna. O zi de festival care atinge şi depăşeşte criteriile de top în privinţa productiei, de la scenă până la ultimul efect pirotehnic.

Poate, singurul festival în care “acces gratuit” înseamnă acces garantat la un show absolut, cu artişti a căror faima e depăşită doar de numărul de hit-uri.

Punctul culminant al evenimentului va fi sâmbătă, când Willy William, James Arhur și Inna vin să stingă setea pentru distracție și muzică a albaiulienilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax