Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Fest 2023: Artiștii care vor urca pe scena din Piața Cetății, în luna iunie. Au fost confirmate primele nume

Publicat

Au fost confirmați primii artiști care vor urca pe scenă în acest an la festivalul Alba Fest în Cetatea Alba Carolina din Alba Iulia, în perioada 23 – 25 iunie. 

Printre artiștii și trupele care vor concerta în Alba Iulia se numără Smiley, Vița de Vie și Gașca Zurli. Sunt primele nume dintr-o listă mai lungă, pe care o vom anunța în perioada următoare. 

Reamintim faptul că Primăria Alba Iulia a lansat, pe 25 aprilie, achiziția de servicii artistice – servicii muzicale și de divertisment – în cadrul evenimentului Alba Fest 2023.

Potrivit reprezentanților administrației locale, festivalul Alba Fest dorește să confirme poziția municipiului Alba Iulia pe harta evenimentelor și care să răspundă așteptărilor publicului.

Spectacolele de calitate, artiștii și muzicienii invitați vor aduce un plus de notorietate, între 23-25 iunie, celei mai mari scene din Transilvania – Cetatea Alba Carolina.

La Festivalul Alba Fest, ediția 2023, urmează să fie prezenți:

  • minim opt artiști / formații în Top 20 Media Forest, din care:minim doi artiști/ două formații în Top 5 Media Forest 2022
  • minim doi artiști/ două formații în Top 10 Media Forest 2022
  • minim doi artiști/ două formații din Top 20 Media Forest 2022
  • minim două formații rock românești, din care:minim una din categoria rock clasic cu minim 5 albume celebre în perioada 1985 – 2000
  • minim una din categoria rock contemporan cu o discografie de minimum 5 albume

În fiecare din cele trei zile de spectacole, pe 23, 24 și 25 iunie, vor avea loc minim 150 de minute de concerte.

Artiștii care vor concerta la Alba Fest 2023 vor fi cazați în unități de cazare de 3* și 4*, puse la dispoziție de către Primărie.

Prestatorii se vor asigura că artiștii/formațiile nu vor utiliza pe scenă injurii, cuvinte și/sau gesturi obscene, atacuri la persoană, afirmații ce ar putea fi considerate discriminatorii sau remarci cu conotații politice.

Artiștii nu vor promova branduri, produse și/sau servicii ale unor terțe părți decât cu acordul scris al administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. facsimil

    marți, 16.05.2023 at 18:42

    mai puteți ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax