Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Fest 2023: Carla’s Dreams, Holy Molly, Smiley, Iris și mulți alții, pe scena din Piața Cetății, în iunie. LISTA artiștilor

Publicat

Numele artiștilor și formațiilor care vor urca în acest an pe scena Festivalului Alba Fest, în Cetatea Alba Carolina, au fost făcute publice de către Primăria Alba Iulia.

Timp de trei zile, în perioada 23 – 25 iunie, cei care vor da tonul distracției pentru albaiulieni și turiști sunt Alina Eremia, Andia, Cabron, Carla’s Dreams, Gașca Zurli, Holy Molly, Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro, Mario Fresh, Smiley, The Motans și Vița de Vie. 

„Nume uriașe din muzică vin la ALBAFEST 2023, Alba Iulia, Piața Cetății, 23- 25 iunie”, anunță Primăria Alba Iulia. 

Lista artiștilor Alba Fest 2023

Mai bine de o jumătate de milion de oameni au participat, de la prima ediție și până în 2022, la AlbaFest® – cel mai important eveniment muzical din Cetatea Alba Carolina. Municipalitatea din Alba Iulia și-a propus să completeze aceste cifre impresionante cu cel puțin alți 40-50.000 de participanți, albaiulieni și turiști, la ediția de anul acesta. AlbaFest® este programat în weekendul din 23-25 iunie 2023.

Alina Eremia, Andia, Cabron, Carla’s Dreams, Gașca Zurli, Holy Molly, Iris – Cristi Minculescu, Valter & Boro, Mario Fresh, Smiley, The Motans, Vița de Vie – e line-up-ul pur alfabetic al ediției din 2023 a festivalului de la Alba Iulia.

Seara de vineri va fi dedicată rock-ului, să începem în forță și să ne poarte… norock. Apoi, sâmbătă și duminică mutăm top ten-urile din topurile românești pe scena din Piața Cetății. Detalii despre programul fiecăreia din cele 3 seri de AlbaFest® 2023 dar și surprize venite direct din partea artiștilor vor fi disponibile, in curând, pe pagina de Facebook a municipalității: https://www.facebook.com/primariaalbaiulia

“Singurul regret al fiecăruia dintre noi, când vine vorba de AlbaFest®, e că am ratat 2 ani și tot atâtea ediții, din cauza pandemiei. Din fericire aceasta a trecut, iar din 2022 suntem “back in business”. AlbaFest® a devenit și rămâne nava noastră amiral, flagship-ul nostru în materie de evenimente și nu am nicio îndoială că ediția de anul ăsta va fi una nu doar la înălțimea așteptărilor, ci una remarcabilă, memorabilă” spune Gabriel Pleșa, primarul municipiului Alba Iulia.

Reamintim faptul că Primăria Alba Iulia a lansat, pe 25 aprilie, achiziția de servicii artistice – servicii muzicale și de divertisment – în cadrul evenimentului Alba Fest 2023.

Potrivit reprezentanților administrației locale, festivalul Alba Fest dorește să confirme poziția municipiului Alba Iulia pe harta evenimentelor și care să răspundă așteptărilor publicului.

Spectacolele de calitate, artiștii și muzicienii invitați vor aduce un plus de notorietate, între 23 – 25 iunie, celei mai mari scene din Transilvania – Cetatea Alba Carolina.

În fiecare din cele trei zile de spectacole, pe 23, 24 și 25 iunie, vor avea loc minim 150 de minute de concerte.

Artiștii care vor concerta la Alba Fest 2023 vor fi cazați în unități de cazare de 3* și 4*, puse la dispoziție de către Primărie.

Prestatorii se vor asigura că artiștii/formațiile nu vor utiliza pe scenă injurii, cuvinte și/sau gesturi obscene, atacuri la persoană, afirmații ce ar putea fi considerate discriminatorii sau remarci cu conotații politice.

Artiștii nu vor promova branduri, produse și/sau servicii ale unor terțe părți decât cu acordul scris al administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax