Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Fest 2024: Restricții de circulație în Alba Iulia, pe durata festivalului. Străzi vizate și intervale orare

Publicat

Primăria Alba Iulia anunță restricții de circulație rutieră pentru autovehicule, în weekend-ul în care are loc festivalul Alba Fest 2024. 

„Mai puține mașini înseamnă mai mult loc pentru oameni. Și pentru distracție, la AlbaFest® 2024.

O serie de restricții de circulație auto sunt necesare și vor fi impuse pe perioada festivalului, pentru a prioritiza traficul pietonal și mobilitatea sustenabilă:

  • de la sensul giratoriu str. Unirii / str. Aurel Vlaicu, str. Nicolae Iorga, str. Mitropolit Alexandru Șterca Șuluțiu, str. Militari în perioada 31.05.2024 între orele 16:00-23:30, în data de 1 iunie între orele 08:30 – 23:30 și în data de 2 iunie între orele 08:30-24:00.
  • ⁠în situația în care se constată că valorile de trafic pietonal pe bd. 1 Decembrie 1918 vor crește semnificativ și pot duce la crearea de blocaje rutiere, se vor institui restricții de circulație pe sectorul cuprins între str. Vasile Goldiș și str. Cloșca și în afara intervalelor orare menționate.

În funcție de situația operativă din teren, autoritățile pot institui restricții de circulație și pe alte sectoare de drum (auto și pietonal) în cazul în care situația o impune.

Pentru cei care vor ajunge în proximitatea zonelor de eveniment, e bine de știut că pot fi utilizate, în limita locurilor existente, parcările de la intrarea în Cetate (zona barierei), zona Casei de Cultură a Sindicatelor și Arhivelor Naționale, parcări longitudinale pe str. Aurel Vlaicu și Crișan – fără a îngreuna traficul rutier și pietonal pe aceste străzi, zona terenurilor de tenis și RYMA”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. facsimil

    marți, 28.05.2024 at 15:45

    din partea mea organizați albafesturi zilnic. dar să o faceți în afara orașului.

  2. DUCU

    marți, 28.05.2024 at 20:55

    GALAGIE PE BANII NOSTRII PT .MANELISTI SI AGEAMII

  3. Mircea

    miercuri, 29.05.2024 at 08:17

    Daca acum nu atunci cand?Acum este momentul sa vedem toti trepadusii ,toti lingăi cu veste colorate sa ne spuna ce vor face ,ce vor construi sa vedem pe actualul cum ne vâră pe sub pamant la Stadion prin pasajul subteran si alte,alte aberatii.HAI SICTIR

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax