Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia: 80.000 de ţigarete de contrabandă, confiscate de oamenii legii la intrare în municipiu

Publicat

O cantitate de 80.000 de ţigarete de contrabandă a fost confiscată de poliţişti, la intrare în Alba Iulia. Pachetele au fost descoperite de oamenii legii în maşina unor persoane din Maramureş şi urmau să fie distribuite în municipiu.

Potrivit oamenilor legii, ţigările erau transportate de trei cetăţeni, doi bărbaţi şi o femeie, la intrare în Alba Iulia dinspre Teiuş. Maşina în care se aflau ţigările contrabandă şi doi dintre suspecţi era parcată la marginea părţii carosabile. Aceştia erau ghidaţi din faţă de un alt autoturism şi urmau să fie informaţi dacă drumul este sigur şi marfa poate fi transportată în siguranţă. Din nefericire pentru ei, oamenii legii le-au sistat operaţiunea.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba:

„În data de 15.08.2011, poliţişti de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, au depistat, pe strada Clujului din municipiul Alba Iulia, un autoturism condus de B.R., de 52 de ani, din judeţul Maramureş, cu ajutorul căruia erau transportată cantitatea de 80.000 ţigarete de contrabandă, cu timbru de Republica Ucraina.

Acesta era însoţit de G.T., o femeie de 24 de ani, din judeţul Maramureş, iar în urma cercetărilor efectuate a fost depistat A.V., de 30 de ani, tot din judeţul Maramureş, care, în calitate de antemergător, îi coordona, dintr-un alt autoturism, pe cei doi ocupanţi ai primului autoturism.

Faţă de cei 3 suspecţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată iar autoturismul cu care acestea au fost transportate, a fost reţinut în vederea confiscării.

Prejudiciul estimat cauzat bugetului general consolidat al statului este în sumă de 35.582 lei.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax