Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia a primit certificatul de excelenţă TripAdvisor, pentru al doilea an consecutiv. Rămâne în top destinaţii turistice din România

Publicat

cetate fotografie aeriana mai 2014 Oraşului Alba Iulia i-a fost confirmat statutul de destinaţie turistică de excelenţă. A primit, pentru al doilea an consecutiv, certificatul de excelenţă TripAdvisor. În urma evaluării şi clasificării, oraşului i-a fost acordat numărul maxim de puncte.

Este al şaselea an în care cel mai mare site de turism din lume acordă certificate de excelenţă entităţilor reprezentative din sfera turismului, în baza recenziilor făcute de către comunitatea celor care aleg să-şi planifice călătoriile prin intermediul acestui portal.

În prezent, numărul utilizatorilor TripAdvisor este de aproximativ 340 de milioane de persoane lunar.

Certificatul de excelenta este atribuit inclusiv atractiilor turistice cum este Alba iulia, dar si hotelurilor, restaurantelor si altor companii ce activeaza in domeniul HORECA, in urma gradului de satisfactie exprimat de turisti.

Aceste distinctii reprezinta un element de orientare de incredere pentru viitoarele optiuni ale celor ce calatoresc peste tot in lume.

În urma evaluarii si clasificarii ca destinatie de excelenta Alba Iulia a primit numărul maxim de puncte (cinci), fiind listată pe TripAdvisor de peste doi ani.

“Avem inca un an in care clasamentul nu s-a schimbat. Suntem pe locul doi in Romania, dupa Castelul Peles, in preferintele turistilor. Iar in situatia data trebuie sa acceptam faptul ca locul doi nu inseamna primul care pierde, ci o constanta in modul in care am promovat si atras turistii. E unul dintre motivele care ne indeamna sa consolidam, sa diversificam ofertele si sa chemam alaturi de noi toti hotelierii si nu numai. Nu e o simpla diploma acest certificat, este oglinda felului in care ne percep cei care ne viziteaza. Sunt convins ca avem posibilitatea sa ne schimbam pozitia in clasament, in mai bine, doar ca mingea este de data aceasta si in zona privata, de unde asteptam semnale mai clare si ferme”, a declarat primarul Mircea Hava.

Vezi AICI clasamentul TripAdvisor pe 2016.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax