Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia are un nou festival de muzică. The Fortress Festival, începe sâmbătă seară. Cine urcă pe scenă

Publicat

Alba Iulia are un nou festival de muzică. Se numește The Fortress Festival și începe sâmbătă seară, au anunțat organizatorii. 

Sâmbătă, 22 iunie, de la ora 18:00, Cetatea Alba Carolina va fi electrizată de ritmurile muzicii electronice la prima ediție a The Fortress Festival.

Un lineup electrizant de șase DJ talentați va oferi un amestec eclectic de genuri, de la techno și house la minimal și breakbeat, creând o atmosferă de neuitat pentru iubitorii de muzică electronică din Alba Iulia și din împrejurimi, au transmis organizatorii, într-un comunicat de presă.

The Fortress Festival își propune să aducă o nouă dimensiune culturală în peisajul istoric al Cetății Alba Carolina, îmbinând muzica electronică de calitate cu arhitectura impresionantă a Palatului Principilor.

Organizatorii festivalului sunt Emma Art SRL în parteneriat cu Centrul Cultural Palatul Principilor Alba Iulia.

Scopul festivalului este promovarea DJ-ilor pasionați și a muzicii electronice dăruite tuturor celor ce îți doresc să trăiască o experiență memorabilă în inima cetății.

The Fortress Festival: cine urcă pe scenă

  • AIBD cu Laura Orian la clape – O reprezentație inedită pe ritmuri de muzică electronică.
  • DJ Florin Popovici – Ultima noutate la The Fortress Festival, aducând un set electrizant.
  • DJ IONUȚANDREI – Transilvăneanul cunoscut pentru amestecul său de minimal techno și break beat, care transportă ascultătorii într-un tărâm al bunăstării interioare.
  • DJ ARDELEAN – Expert în stiluri de techno, tech house și afro house, oferind o combinație de ritmuri vibrante și energice.
  • DJ VladOne – Recunoscut pentru pasiunea sa pentru muzică și abilitatea de a ridica atmosfera în cluburi și festivaluri, mixând afro, deep house și techno.
  • DJ Darius – Cu o vastă experiență în muzica techno, aduce la zi muzica underground din marile orașe precum Berlin și Rotterdam.
  • Transient Echo – DJ-ul sunetelor hipnotice, care vă invită să vă pierdeți în ritmurile deep și neaglomerate ale seturilor sale.

”The Fortress Festival promite o seară plină de energie și muzică bună, unde fiecare DJ va aduce un stil unic pentru a crea o atmosferă de neuitat.

Evenimentul promite să transforme Cetatea într-o scenă vibrantă, unde ritmurile electronice vor da viață zidurilor istorice” mai transmit organizatorii.

Intrarea va fi liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Mark

    vineri, 21.06.2024 at 19:57

    🤣🤣🤣🤣 These DJ’s names 🤣🤣🤣

  2. facsimil

    vineri, 21.06.2024 at 21:41

    penny bill

  3. alba julian

    vineri, 21.06.2024 at 22:26

    Nu ratam nicio ocazie sa facem larmǎ in cetate…. nu asta inseamna animarea ei, dar no, de unde sa ceri…

  4. Nicu

    sâmbătă, 22.06.2024 at 18:26

    muzică pentru pastilați. de știam nu duceam pastilele expirate înapoi la farmacie. le donam lor. gălăgie sa fie…

  5. dolfi

    duminică, 23.06.2024 at 13:42

    v-am auzit bumți-bumțiul din centru, zona liceului Dorin Pavel n-ați avea hodină cum n-am avut nici eu aseara din cauzA voastra nesimțiților

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax