Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Alba Iulia: Bărbat, prins în flagrant în timp ce încerca să păgubească o firmă de construcţii cu punct de lucru pe Bulevardul Revoluţiei

Publicat

pol

Un bărbat de 41 de ani din Alba Iulia a fost prins în flagrant, vineri î,n timp ce încerca să sustragă, cu ajutorul unui buldoexcavator, un cleşte metalic folosit în construcţii pentru transportarea la înălţime a europaleţilor. Bunul aparţinea unei societăţi comerciale cu punct de lucru pe Bulevardul Revoluţiei din municipiu.

Lucrătorii Biroului de Ordine Publică şi ai Serviciului de Intervenţie Rapidă l-au surprins pe bărbat, în jurul orei 17.00, în timp ce desfăşurau activităţi de patrulare. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orelor 16,30, suspectul a solicitat angajaţilor unei societăţi comerciale să-i transporte, cu ajutorul unui buldoexcavator, o piesă de pe o stradă din Alba Iulia la domiciliu său, promiţând să plătească transportul.
Astfel, acesta s-a deplasat cu un buldoexcavator condus de un angajat al societăţii, pe Bld. Revoluţiei, unde, în timp ce încercau să încarce cleştele în cupa utilajului, au fost surprinşi de poliţişti.

T.N.M. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax