Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ALBA IULIA: Bătrână înşelată de o falsă poştăriţă

Publicat

O albaiuliancă de 77 de ani a fost acostată, la sfârşitul săptămânii trecute, de o femeie care i-a spus că este lucrător al Poştei Române şi că unele bancnote de 100 de lei aflate în circulaţie urmează să fie schimbate.

Cele două s-au deplasat la locuinţa bătrânei, care a pus la dispoziţia suspectei 3.100 lei, în bancnote de 100 de lei, pe care aceasta le-a luat, urmând să fie căutată de victimă la poştă, pentru a-i înapoia suma în bancnote „valabile”.

În urma sesizării primite, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reuşit identificarea lui C.I. (40 de ani), din Balş, judeţul Dolj, femeia suspectă de comiterea faptei, faţă de care a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore. Luni,aceasta urma să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune. Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax