Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia, blocată de o pană de curent: Braţul unui excavator, mai devastator decât furtuna magnetică

Publicat

O oră de haos, miercuri, în Alba Iulia: casele de marcat de la mai multe magazine nu au mai funcţionat, activitatea băncilor a fost întreruptă, semafoarele au rămas doar obiecte de decor şi voci care susţineau că furtuna magnetică s-a abătut mai repede asupra oraşului nostru. Din fericire pentru cei care se temeau de consecinţe mai grave, cel care a reuşit să sisteze activitatea în întreg oraşul a fost braţul unui excavator al firmei „Elis Pavaje”.

Neatenţia unor muncitori ai firmei a cauzat întreruperea curentului electric în 80% din cartierele Alba Iuliei. Activitatea instituţiilor publice, a Tribunalului, Judecătoriei, dar şi a societăţilor comerciale din oraş a fost dată peste cap. O echipă de muncitori de la „Elis Pavaje” efectuau lucrări la canalizare în zona magazinului „Kaufland” din municipiu, în momentul în care unul dintre ei a atins, cu lama unui excavator, un fir de curent şi a întrerupt astfel furnizarea cu energie electrică atât în centrul vechi al oraşului, cât şi în cartierul Cetate.

Angajaţii „Electrica” Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină pentru remedierea defecţiunii, dar în intervalul de timp care a trecut de la identificarea firului fisurat şi până la repararea acestuia, activitatea în municipiul Alba Iulia a fost afectată. Pentru aproape o oră, magazinele au fost închise, iar clienţii au format cozi la societăţile comerciale care vindeau produse fără să utilizeze casele de marcat alimentate cu curent electric. Explicaţiile referitoare la motivul pentru care a fost sistată energia electrică au venit destul de târziu. Persoane din structura „Electrica”, apelate de noi, au indicat avariile în alte locaţii decât cea reală. Această stare de confuzie a celor de la „Electrica” a fost cauzată şi de faptul că la acea oră încă se căuta locul şi cauza producerii defecţiunii.

Directorul „Electrica” Alba, Ioan Perju a precizat că firmele prejudiciate de pana de curent de miercuri pot acţiona în instanţă firma care a provocat avaria.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Evrika

    miercuri, 08.06.2011 at 17:23

    in orasul nostru, ultimul cuvint il are BULDOZERUL 🙂

  2. Qwerty

    joi, 09.06.2011 at 09:48

    Ma bucur ca cei de la elis pavaje au probleme.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax