Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia, capitala arcului istoric în 2023. Municipiul va găzdui campionatele europene de arc istoric și 3D

Publicat

Campionatul European de arc istoric și Campionatul European 3D se vor organiza, în anul 2023, în România, la Alba Iulia.

În data de 17 august, adunarea generală a Historical-3Dimensional-Hunting International Archery Association (HDH-IAA) a aprobat organizarea campionatelor europene de arc istoric și 3D în România, la Alba Iulia.  Anunțul a fost făcut de președintele UDMR Alba, Ladányi Árpád.

Potrivit acestuia, campionatele europene se vor organiza în perioada 4 – 13 august 2023.

În procedura de selectare a municipiului Alba Iulia ca loc al organizării campionatelor europene, Adunarea generală a HDH-IAA a avut în vedere istoria multimilenară a orașului, faptul că la Alba Iulia se află cea mai reprezentativă fortificație bastionară din centrul și sud-estul Europei, precum și faptul că orașul este un important centru turistic.

Organizarea campionatelor europene de arc istoric și 3D la Alba Iulia a fost anunțată în data de 20 august, de către Sebastian Vanky, președintele HDH-IAA, la festivitatea de închidere a campionatelor mondiale de arc istoric, tragere la distanță și tragere la ținte amplasate la distanță.

Cu această ocazie, a fost înmânat steagul HDH-IAA președintelui Federației Române de Arc Istoric, Kis-Nagy Zoltán.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax