Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia, „Capitala Sănătății în 2012”: Controale oftalmologice gratuite și ochelari de vedere pentru bolnavii din oraş

Publicat

Campania „Alba Iulia – Capitala Sănătății în 2012” continuă, iar, în această lună, persoanele cu probleme de vedere sunt invitate la consultații. Campania este dedicată locuitorilor municipiului cu venituri mai mici de 700 de lei, care pot beneficia de testări oftalmologice gratuite și, după caz, chiar de ochelari de vedere.

Cei interesați se pot înscrie la numărul de telefon 0736.768.764 sau pe adresa de e-mail evenimentealba@houston.ro. Primăria Alba Iulia anunță locuitorii că pune la dispoziția pacienților cu diferite afecțiuni transport gratuit la evenimentele medicale organizate în județele limitrofe.

Campania continuă și în perioada următoare, iar, în luna iulie, albaiulienii vor putea participa la o conferință pe teme de afecțiuni hepatice şi, în septembrie, atenția specialiștilor va fi axată pe pacienții cu afecțiuni gastrointestinale.

Pe parcursul celor 3 luni de desfășurare a programului „Alba Iulia – Capitala Sănătății în 2012”, la Spitalul Județean Alba au fost efectuate peste 3.000 de analize gratuite, respectiv testări „Babeş-Papanicolau”, de osteoporoză, electrocardiograme, spirometrii, măsurarea tensiunii arteriale, precum și colesterol, glicemie și trigliceride.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax