Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia, „Capitala Sănătăţii 2012”: 1500 de persoane înscrise pentru analize gratuite. Din aprilie, albaiulienii cu probleme respiratorii, chemaţi la control

Publicat

Campania „Martie, luna femeii sănătoase la Alba Iulia”, demarată de administraţia locală, la sfârşitul săptămânii trecute se bucură de un real succes în rândul albaiuliencelor. Până la această dată, 1.500 de persoane s-au înscris la programul de analize gratuite realizate de Spitalul Judeţean Alba, iar iniţiatorii acestui proiect iau în considerare lărgirea pachetului de analize şi pentru perioada următoare.

Începând cu data de 21 martie, se vor prelua telefonic solicitări pentru testările lunii aprilie, care vizează afecțiunile respiratorii. Tot în luna aprilie se vor derula campanii de informare şi iniţiative de natură să sensibilizeze si să informeze publicul cu privire la probleme ce țin de sănătate mintală – autism.

Reamintim că pentru programări sunt puse la dispoziţie numărul de telefon 0736.768.764 şi email-ul evenimentealba@houston.ro. Femeile beneficiază gratuit de următoarele testări: test Babeş Papanicolau, EKG, tensiune arterială şi pre screening osteoporoză.

„Campania derulată de Primăria Alba Iulia, în parteneriat cu Consiliul Judetean Alba, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia și DSP Alba a fost apreciată la nivel național, încă din prima săptămână. Asociația Natională pentru Protecția Consumatorilor a transmis primăriei aprecieri pentru inițiativă și pentru activitatea desfășurată în interesul albaiulienilor. De asemenea, medicul Molnar B. Geza, consilierul ministrului Sănătăţii şi președintele Consiliului de Coordonare a Institutului Național de Sănătate Publică, a apreciat iniţiativa ca fiind unică la nivel naţional şi a catalogat-o ca un exemplu şi pentru alte administraţii”, a transmis Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax