Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Alba Iulia câștigă o finanțare de 21 de milioane de euro pentru construcția unui campus de învățământ dual, de tip regional

Publicat

Alba Iulia câștigă o finanțare de 21 de milioane de euro pentru construcția unui campus de învățământ dual, de tip regional. 

„Construim primul campus dual din județ, unul dintre cele mai mari din Transilvania! Proiectul nostru a câștigat finanțarea europeană necesară pentru a păstra și califica aici, acasă, forța de muncă atât de necesară marilor angajatori din zonă, cât și celor pe care ne dorim să-i atragem în viitoarea Zonă Economică din oraș.

Astăzi, mai mult ca oricând, dovedim că știm și putem să lucrăm împreună, noi, administrațiile din Alba Iulia, Sebeș, Cugir, Blaj, împreună cu Consiliul Județean Alba și partenerii de la Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Extensia Alba Iulia, Liceul tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia, Liceul tehnologic „Apulum” Alba Iulia, Liceul tehnologic „Dorin Pavel” Alba Iulia, Liceul tehnologic Sebeș, Liceul tehnologic „I D Lăzărescu” Cugir și nu în ultimul rând cei din companiile Star Assembly, Star Transmission SRL, Bosch Automotive SRL, IPEC, ELIS PAVAJE, Larry&Cory Vermessungen, Uzina Mecanică Cugir și NOVA GRUP Cugir, iar rezultatele sunt uimitoare!

Și nu, n-am fi reușit singuri! Mulțumirile noastre merg către președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, și către deputatul Florin Roman, ale căror demersuri au făcut diferența pentru Alba Iulia și pentru întreaga regiune”, a scris primarul Gabriel Pleșa, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. plesuvul

    vineri, 15.12.2023 at 22:04

    a inceput campionatul de limbi in coor ,pe bani cadou de la mue.grotesc si romanesc

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax