Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ALBA IULIA: Expoziţii de pictură şi spectacole de muzică populară

Publicat

Cu prilejul zilei de 8 Martie, Centrul de cultură „Augustin Bena” Alba organizează două evenimente culturale ce vizează sfera de activitate a acestei instituţii.

Carnavalul Primăverii

Potrivit directorului adjunct al Centrului de cultură „Augustin Bena”, Daniela Florian, luni, de la ora 12.30, în holul Consiliului Judeţean Alba va avea loc cea de-a doua ediţie a Carnavalului Primăverii, ce cuprinde vernisajul unei expoziţii şi un scurt moment muzical. Expoziţia este organizată de clasa de pictură şi design ambiental coordonată de profesoara Ioana Raica. Vor fi expuse cele mai frumoase tablouri realizate de cursanţi în anul 2010 şi care se încadrează în tema Carnavalului Primăverii. Evenimentul este un cadou de sezon atât pentru angajaţii Consiliului Judeţean Alba şi ai Prefecturii, cât şi pentru toţi locuitorii judeţului, care vor păşi în aceste zile în instituţiile amintite. La vernisajul expoziţiei sunt invitaţi să participe copiii din instituţiile şcolare cu care centrul de cultură a desfăşurat parteneriate de-a lungul anului 2010. Evenimentul se va încheia cu un moment de muzică instrumentală, coordonat de profesorul Nicolae Vancu.

Spectacol de muzică populară pentru vârstnicii instituţionalizaţi

Marţi, 8 martie, la Căminul pentru persoane vârstnice din Alba Iulia (Schit), începând cu orele 14. 30, Centrul de cultură „Augustin Bena” Alba va face un cadou muzical. În spectacol vor evolua cursanţi ai Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de cultură, evenimentul fiind precedat de vernisajul expoziţiei de pictură şi design vestimentar, coordonat de Viorica Boitor. Spectacolul cuprinde momente de muzică uşoară şi populară, cu grupul Primavera – coordonat de Marinela Popa şi grupul Muguri de tezaur – coordonat de Leontina Fărcaş, dar şi un moment de muzică instrumentală – coordonat de Nicolae Vancu şi Cristian Şuşman. Pensionarii vor avea parte şi de câteva surprize oferite de micii meşteşugari care îşi desfăşoară activitatea în clasele de meşteşuguri ale Consiliului Judeţean Alba.

Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judeţean Alba, prin Centrul de cultură „Augustin Bena” şi Primăria şi Consiliul Local, prin Căminul pentru persoane vârstnice Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax