Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Alba Iulia în TOP ZECE cele mai SEXY orașe din România. Cetatea Alba Carolina în topul căutărilor on-line

Publicat

Alba Iulia în top zece orașe…sexy din România. Cetate, Unirea, Mihai, sunt cele mai menționate cuvinte când vine vorba despre urbea noastră, într-un top realizat de o companie românească. Mai mult Alba Iulia stă bine și la capitolul mențiuni pozitive, fiind la concurență cu orașe mari din țară.

Alba Iulia este un oraș sexy, sau cel puțin așa rezultă dintr-un studiu făcut de o companie românească. Ei au realizat un algoritm de calcul al datelor publicate pe internet care identifică toate menționările făcute on-line pe unele cuvinte cheie.

Au fost adunate toate menționările despre orașe din mai 2017 până în mai 2018, date ce variază de la menționări în presă a succesului sau insuccesului unei echipe de fotbal locale, la critici aduse administrației locale pentru o nereușită sau alta.

După s-a extras numărul de impresii pozitive lăsate și în cele din urmă raportate aceste impresii pozitive la populația orașului – mai exact, numărul de impresii pozitive pe cap de locuitor. Prin această metodă  a rezultat că Alba Iulia este pe locul 8 la cele mai sexy orașe din România din 41 de localități.

Când vine vorba despre orașele care se vorbește cel mai mult Alba Iulia se află pe locul 23 între Brăila și Satu Mare.

 

La capitolul notorietate orașul mai urcă o treaptă pe podium și ajunge pe locul 22 între Giurgiu și Târgu Mureș.

Când vine vorba despre menționări pozitive Alba Iulia se află pe locul 7, iar la menționări negative pe locul 26, topul negativ fiind condus de orașul Vaslui, deja celebru pentru problemele sale.

 

Iar la cuvinte cheie pentru menționările on-line despre Alba Iulia, „Cetate, Unirea, Mihai” sunt cele mai des folosite de către ultilizatorii de internet.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax