Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia intră în febra pregătirilor pentru Sărbătorile de Iarnă. Tarifele la patinoar și taxe pentru comercianți, votate în Consiliul Local

Publicat

pavilion, trag de craciun, iarna Deși abia am intrat în toamnă, Primăria Alba Iulia se pregătește de iarnă. În acest sens a inițiat un proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor de utilizare temporară a locurilor publice în perioada 1 decembrie-1 februarie 2018, pentru amplasarea Parcului Sărbătorilor de Iarnă. Tot în ședința din 26 septembrie se va vota regulamentul de funcționare a patinoarului, care va fi deschis în aceeași perioadă.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului privind Parcul Sărbătorilor de Iarnă, acesta va funcționa din data de 1 Decembrie, iar în incinta lui, ca și anii trecuți, vor fi amplasare chioșcuri din lemn destinate desfășurării de activități de alimentație publică, comercializarea produselor de artizanat și a produselor industriale de sezon.

O parte din aceste chioșcuri vor fi executate de către comercianți pe cheltuiala lor, iar o parte vor fi închiriate de către Primăria Alba Iulia.

Tot în Parc va funcționa patinoarul, Căsuța lui Moș Crăciun și o scenă pentru diferite evenimente.

Pentru acoperirea cheltuielilor, se vor supune la vot în ședința de CL, următoarele tarife:

Taxa pentru comercializare de alimentație publică: 1 leu/mp/zi.

Taxa pentru comercializarea produselor de artizanat și produselor de  industriale de sezon: 0,8 lei/mp/zi.

Taxa pentru închirierea de chioșcuri pentru activitate de alimentație publică: 2 lei/mp/zi.

Taxa pentru închiriere de chioșcuri pentru desfacerea produselor de artizanat și a celor industriale de sezon: 1 leu/mp/zi.

În ceea ce privește patinoarul, care va avea o capacitate maximă de 120 de persoane și va fi deschis în 1 decembrie. Tarifele percepute pe oră sunt de 5 lei, iar pentru tinerii sub 18 ani și studenți, accesul este gratuit.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax