Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

„Alba Iulia Mall”, noul centru comercial care se construiește în oraș. Noi detalii despre suprafață și zonele pentru magazine


Publicat

Proiectul de construire a unui nou centru comercial la Alba Iulia a ajuns recent la APM Alba, unde a fost solicitată emiterea acordului de mediu pentru devierea liniilor de înaltă tensiune și demolarea stâlpilor existenți pe terenul de pe malul râului Ampoi.

Potrivit unei documentații recente, clădirea noului „Alba Iulia Mall” din cartierul Bărăbanț va avea regimul de înălțime parter + 1 etaj retras și o suprafață utilă de peste 39.000 mp.

Acesta va include la parter un hypermarket cu zone proprii pentru pregătire produse și galerii comerciale (boutiqueuri, showroom-uri). La etaj ar urma să fie amplasată zona de food-court (restaurante, fast-food-uri). 

Vor exista peste 1.000 de locuri de parcare, dintre care 10 pentru mașini electrice. De asemenea, suprafața totală a spațiilor verzi va fi de peste 13.000 mp.

Valoarea investiției ar urma să fie de circa 80 de milioane de lei. 

Recent, titularul proiectului PK Topaz SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba o solicitare de emitere a acordului de mediu pentru „Devierea LEA 220kV zona Ampoi Alba Iulia și demolare stâlpi”, din cadrul proiectului „Construire Centru Comercial, amenajare incintă cu spații verzi și plante, amenajare parcări, alei carosabile și pietonale, împrejmuirea terenului, amplasare totem și semnale publicitare, post trafo, organizare de șantier, branșamente utilități, amenajare accese”.

Potrivit memoriului de prezentare, suprafața totală a terenului propus pentru realizarea proiectului este 100.310 mp (conform extraselor de Carte Funciară) / 99.112 mp (din măsurători).

 

Proiectul prevede realizarea unei clădiri cu funcțiunea de Centru comercial cu regimul de înălțime Parter + 1 Etaj retras și dimensiunile maxime în plan: 263,76 x 265,06 m.

Obiectivul propus se va realiza în acord cu tendințele actuale de dezvoltare ale zonei și se va integra din punct de vedere funcțional, arhitectural și estetic cu caracterul zonei și cu fondul construit existent în zonă.

Aspectul exterior al clădirii (volumetria și/sau aspectul general al clădirii în raport cu imobilele învecinate) va respecta prevederile PUZ aprobat prin HCL nr. 372/28.09.2021.

De asemenea, pentru o buna funcționare a obiectivului propus se prevede realizarea unei parcări supraterane, amenajarea incintei cu alei carosabile şi pietonale, spaţii verzi, împrejmuirea terenului, amplasarea de semnale publicitare, a unui post trafo, branșarea la utilități (apă, canalizare, gaze naturale, energie electrică), amenajarea acceselor.

Accesul pietonal în incintă se va face prin 4 puncte de acces:

 • 2 accesuri din strada Alexandru Ioan Cuza
 • 2 accesuri din strada Fabricii

Acesul carosabil se va face prin 3 puncte :

 • 1 acces din strada Alexandru Ioan Cuza
 • 2 accesuri din strada Fabricii, dintre care un acces se va utiliza pentru mărfuri.

Acces provizoriu: accesul pietonal din zona digului râului Ampoi.

Aleile pietonale prevăzute conform proiectului permit circulația persoanelor cu dizabilități locomotorii.

Pe amplasamentul propus pentru realizarea proiectului se află construcții propuse pentru demolare:

 • Aqua Vision SRL – hală de producție Rh-P; Sc=Sc=316,00 mp-Autorizație de desființare nr.18/01.07.2021 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia.
 • Media Valex SRL – construcția C1-magazin de piese auto: Sc=Sc=242,55 mp ; Autorizație de desființare nr.19/02.07.2021 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia.
 • Prima Sementi SRL – Hala, Rh-P ; Sc=Sc=330,00 mp ; Autorizație de desființare nr.24/31.08.2021 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia.
 • Ro.De.X Fashion SRL – 2 hale construite, un corp de clădire administrativ și parcare autovehicule -Autorizație de desființare nr.30/28.10.2021 emisă de Primăria Municipiului Alba Iulia.

Numărul de locuri de parcare propuse – 1.088 locuri, din care:

 • 1.044 de locuri de parcare normale
 • 40 de locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități

Un număr de 10 locuri de parcare vor fi prevăzute cu stații de încărcare pentru autovehiculele hibride și electrice; sistemul de alimentare cu energie electrică se poate extinde astfel încât să poată deservi un număr de 240 locuri de parcare.

Pentru toate categoriile de construcții și amenajări se prevede asigurarea de accese pentru intervenții în caz de necesitate, dimensionate conform normelor de trafic greu (se va asigura
accesul autospecialelor de intervenții).

Se va realiza pe amplasament o parcare pentru biciclete: 2 rastele pentru biclete x 20 locuri/rastel.

Proiectul prevede realizarea unei investiții care va pune în valoare peisajul urban actual, având ca obiectiv ridicarea standardului zonei.

Potrivit memoriului de prezentare, suprafața construită este de 33.135,63 mp iar suprafața utilă de 39.230,97 mp. Suprafața aleilor carosabile va fi de 22.646,18 mp, suprafața locurilor de parcare pentru clienți – 13.775 mp, suprafața locurilor de parcare 7,5 T – 150 mp și suprafața parcării pentru personal – 325 mp.

Înălțimea maximă a clădirii va fi de 19,2 metri.

Pe teren va fi amplasat un totem publicitar cu o înălțime de 35 de metri.

Suprafața spațiilor verzi va fi de 13.717 mp, din care:

 • 11.935 mp – reamenajare spațiu verde în zona de la limita incintei reglemetată;
 • 1.782 mp pe terenul aferent proiectului

Elemente specifice caracteristice proiectului propus

Sistemul constructiv

 • Tronsonul 1: parterul beton monolit (fundații, stâlpi, grinzi și plăci) iar etajul cu structură metalică (stâlpi, ferme, portaluri), iar sistemul de închidere a terasei va fi pe grinzi metalice cu tablă cutată termoizolată.
 • Tronsonul 2: beton monolit (fundații, stâlpi, grinzi și plăci), iar sistemul de închidere a terasei va fi pe placă din beton armat monolit.
 • Tronsonul 3: beton prefabricat (pahare, stâlpi, acoperiș) și structură metalică (închideri perimetrale, copertine), iar sistemul de închidere a terasei va fi pe pane de beton prefabricat cu tablă cutată termoizolată.

Închiderile exterioare / compartimentări interioare

Placa de cotă ±0.00 (pe sol)

 • Structura de rezistență a pardoselii va fi constituită dintr-o placă de beton armat de 20 cm grosime, care se va rezema pe un pat din balast compactat.

Pereți de închidere

 • Închiderile perimetrale sunt executate din panouri tip PIR de 10 cm peste soclu de beton monolit

Termoizolație

 • Panouri termoizolante tip PIR 10 cm la pereții perimetrali, invelitoarea va fi termoizolată cu un sistem din vata bazaltică de 14 cm peste corpul 1 și 3. Peste corpul 2 termoizolația învelitorii va fi din polistiren expandat de 14 cm iar placa peste sol va fi termoizolată cu un strat de 5 cm de polistiren extrudat.

Soclu: executat monolit din beton armat, va avea spre exterior o termoizolație din polistiren extrudat de 8 cm grosime.

Hidroizolația se va realiza fără rupere sub socluri și se montează înainte de cofrare pe beton de egalizare. Tencuiala polimerică structurată cu granulație 0-1 mm cu amprentă orizontală, rezistentă la intemperii.

Tâmplărie Exterioară

 • Ferestrele exterioare se vor executa din profile de aluminiu cu geam termoizolant
 • Ușile sunt metalice.

Tâmplărie interioară

 • Tâmplăria interioară va fi metalică

Finisaje interioare/exterioare

Pereți interiori

Pereți de compartimentare se vor realiza din:

 • zidărie din BCA (puturile de lift, centrala termică)
 • compartimentări ușoare din gipscarton la toate încăperile cu excepția puțurilor de lift și a centralei termice

Pardoseli

 • pardoseli din gresie în spațiile de vânzare, depozite, holuri și grupurile sanitare respectiv șapa de beton în spațiile tehnice;

Plafoane

 • Parter: Se vor folosi plafoane false din gipscarton (grupuri sanitare)
 • Etaj: Se vor folosi plafoane false din gipscarton sau casetate (metalice, din fibre minerale sau gips)

Finisaje scări

 • placare plăci ceramice antiderapante
 • Balustrade /Mâini curente

Finisaje exterioare

 • Învelitoarea va fi din membrană PVC
 • Terase necirculabile vor fi din membrană PVC
 • Terase circulabile vor fi din dale tip SEMMELROCK

Funcțiuni principale:

 • hypermarket cu zone proprii pentru pregătire produse și anexe depozitare produse alimentare și non-alimentare (parter) și birouri (mezanin)
 • galerii comerciale (boutiqueuri, showroom-uri la nivelul parterului)
 • food-court (restaurante, fast-food-uri, la etaj)

Funcțiuni secundare:

 • birouri administrative și spații anexe, vestiare, grupuri sanitare personal – hypermarket (mezanin);
 • birouri administrative galerii comerciale (mezanin)

Funcțiuni conexe:

 • spații tehnice și livrare marfă hypermarket (parter);
 • spații tehnice galerii comerciale, livrare marfă (parter);
 • post trafo, grup electrogen de interventie, gospodarii de apa etc (parter, în exteriorul construcției);
 • parcaje supraterane exeterioare (la nivelul solului)

Valoarea investiției este de circa 80.000.000 de lei.

Perioada de implementare propusă este de maxim 24 luni de la data obținerii autorizației de construcție.Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

4 Comentarii

4 Comentarii

 1. pilu

  joi, 11.11.2021 at 21:02

  Vai de mine, in asa putin timp ? De va auzea Stalin,cel care a mosit piata din centru vechi, dadea in boala. Si nu cred ca a facut 25% din ceea ce se construieste acolo. Asa-s oamenii batrani uitati in functii de D-zeu.

 2. Prostia

  joi, 11.11.2021 at 22:30

  Tara moare decovid, prostie politica si saracie, iar prostilor le trebuie tichie pt parul de pe picioare !

 3. Stefan

  vineri, 12.11.2021 at 09:35

  DE GEABA SE FACE, ORICUM VOM REGASII TARABELE DIN PIAȚA IN MAGAZINE. NIMIC DE FIRMA SAU ALTE BANDURI CUNOSCUTE

 4. Eu

  sâmbătă, 13.11.2021 at 23:10

  Parcare de suprafata? Serios? Acum cand peste tot se refac spatiile ocupate aiurea de parcari,incusiv orin „mega super proectu” ala din oras???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ECONOMIE

Un tronson de 9 kilometri de pe A3 se deschide în 6 decembrie. Doar 16 kilometri fără autostradă între Alba Iulia și Târgu Mureș

Publicat

FOTO: Pro Infrascructură

Începând de săptămâna viitoare de la Sebeș, Alba Iulia și Aiud, se va putea merge la Târgu Mureș pe încă 9 kilometri de autostradă. Un tronson de pe A3 este aproape gata și va fi dat în circulație peste câteva zile.

Constructorul mai are de finalizat ultimele detalii. Deschiderea traficului ar urma să aibă loc luni, 6 decembrie, a anunțat directorul general al CNAIR.

Citește și FOTO: Podul de la Turda ar putea fi dat în folosință săptămâna viitoare. Stadiul lucrărilor

Este vorba despre circa 9 kilometri de șosea rapidă, din care 4,5 km de autostradă și 4,7 km de drum cu patru benzi și separator de sens între Unghieni și Târgu Mureș. Din autostrada care face legătura între Turda și Târgu Mureș mai lipsește un segment de 15,7 kilometri, dintre Cîmpia Turzii și Chețani,

”Odată cu deschiderea circulației, municipiul Târgu Mureș va avea asigurată în mare parte o legătură rutieră modernă cu Câmpia Turzii, Cluj Napoca, Sebeș și Alba Iulia.

Spun, în mare parte, deoarece deocamdată nu este finalizat lotul Cețani – Câmpia Turzii. Dar în condițiile în care, tot până la sfârșitul anului, lotul 2 al autostrăzii A10, Sebeș – Turda va fi deschis pentru circulația rutieră drumul de la Târgu Mureș până la Alba Iulia se va desfășura în condiții de siguranță mult mai mari și în timpi mult mai scurți.

Dacă privim mai în ansamblu, observăm că municipiul Târgu Mureș va avea o conexiune mult mai eficientă cu granița de vest a României prin vama Nădlac, chiar dacă deocamdată lipsesc cei 9 km pe A1, în zona Margina – Holdea unde urmează să fie construite tuneluri.

Ca informație de contex, vă pot spune că în acest moment contractul pentru proiectarea și execuția tunelurilor din această zonă se află în licitație”, a adăugat oficialul CNAIR

Lucrările la Tronsonul A3 Ungheni – Târgu Mureș au început în iulie 2020 și s-au finalizat înainte de termenul de execuție.

Asociația Pro Infrastructură  afirmă că acest proiect este un succes relativ pentru că a fost finalizat înainte de termen. Totuși, din cauza lungii mici, ”ciotul nu rezolvă decât probleme de trafic locale”.

Despre Autostrada A3 Târgu Mureș – Ungheni (Aeroport)

Autostrada A3 Târgu Mureș – Ungheni are o lungime de 4,5 kilometri de autostradă și un drum de legătură de 4,7 kilometri cu patru benzi și separator de sens.

Constructorul este compania Strabag, iar valoarea contractului este de 192 mil. lei.

Tronsonul conține trei poduri și pasaje pe drumuri de legătură, 6 poduri și pasaje pe autostradă, două noduri rutiere pentru conectarea autostrăzii la rețeaua de drum existentă.

Odată cu deschiderea circulației pe acest tronson, drumul de la Alba Iulia până la Târgu Mureș se va putea pe autostradă pe încă 9 kilometri, în condiții mai mari de siguranță și mult mai rapid. Rămân doar 15,7 kilometri de circulat pe DN, între Câmpia Turzii și Chețani.

Reamintim că săptămâna trecută ultimul tronson din A10 Sebeș-Turda a fost dat în circulație. Este vorba despre un tronson de 24 de kilometri din A10 prin care s-a fcut legătura cu celelalte doua cioturi de autostradă dintre Turda și Aiud, respectiv Sebeș – Alba Iulia. Acum se poate circula fără întrerupere, pe autostradă, între Sibiu și Cluj (Florești).

„Ciotul” de 4,5 kilometri se deschide la 18 ani de la semnarea contractului cu Bechtel

Primul contract pentru tronsonul Târgu Mureş – Ungheni care face parte din Autostrada A3 Transilvania a fost semnat cu antreprenorul american Bechtel, (decembrie 2003, publicarea acordului în Monitorul Oficial), rezilierea s-a făcut în 2013, a urmat un nou contract cu asocierea Lemacons-Vega, reziliat în 2016, iar al treilea contract a fost semnat în mai 2020 cu Strabag pentru 192 de milioane lei şi termen contractual, aprilie 2022.

Practic, CNAIR termină anul doar cu 34 de kilometri de autostradă nou, spre deosebire de cei 60 din 2020.

FOTO: Pro Infrascructură

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Cei care îngroapă, ard sau incendiază deșeuri vor primi pedepse cu închisoarea. Legea este la vot în Senat

Publicat

Îngroparea, arderea sau incendierea deșeurilor ar putea fi pedepsită cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă, potrivit unui proiect legislativ depus recent la Senat. 

Propunerea legislativă pentru completarea art. 98, alin.(2) al Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.195/2005 privind protecția mediului a fost înregistrată la Senat pentru dezbatere în 2 decembrie.

Potrivit inițiatorului, senatorul USR Popescu Ion-Dragoş, prin proiect se propune transformarea în infracţiune a acţiunii de îngropare, ardere sau incendiere a deşeurilor.

„Cel mai recent studiu realizat la nivel european şi care a analizat în cinci localităţi din România nivelurile compuşilor din atmosferă, ce se asociază cu arderile de deşeuri, arată că particulele poluante ce rezultă sunt de până la 40 de ori mai nocive decât cele rezultate în urma arderii lemnului, iar factorul de emisii a compuşilor poliaromatici este de până la 1.000 de ori mai mare decât cel rezultat în urma arderii lemnului.

Toxicitatea cea mai mare o are plasticul tip ABS din electrocasnice şi electronice, ce eliberează compuşi cu o toxicitate de 4.050 de ori mai mare decât a lemnului.

În condiţiile în care la nivelul oraşelor ne confruntăm cu niveluri din ce în ce mai mari de poluare, iar autorităţile raportează efecte negative asupra cetăţenilor, stoparea acestor arderi se impune.

La nivelul României peste 29.000 de oameni mor prematur, anual, din cauze asociate poluării, iar costurile sociale sunt cele mai mari din Uniunea Europeană: peste 1.800 euro/cap de locuitor/an la nivelul României şi 3.002 euro/cap de locuitor/an la nivelul Municipiului Bucureşti, acesta fiind cel mai mare cost calculat la nivelul Uniunii.

Garda Naţională de Mediu a sesizat şi comunicat în numeroase situaţii despre aceste arderi, documentând fenomenul, dar nu are pârghii legale suficiente pentru stoparea lor”, se precizează în expunerea de motive.

Se propune astfel completarea articolului 98, alineatul (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195/2005 privind protecţia mediului, care va avea următorul cuprins: 

Constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă următoarele fapte, dacă au fost de natură să pună în pericol viaţa ori sănătatea umană, animală sau vegetală:

a) poluarea prin evacuarea, în atmosferă sau pe sol, a unor deşeuri ori substanţe periculoase;

b) producerea de zgomote peste limitele admise, dacă prin aceasta se pune în pericol grav sănătatea umană;

c) continuarea activităţii după suspendarea acordului de mediu sau a autorizaţiei, respectiv a autorizaţiei integrate de mediu;

d) importul şi exportul unor substanţe şi preparate periculoase interzise sau restricţionate;

e) omisiunea de a raporta imediat despre orice accident major de către persoane ce au în atribuţii această obligaţie;

f) producerea, livrarea sau utilizarea îngrăşămintelor chimice, precum şi a oricăror produse de protecţie a plantelor neautorizate, pentru culturi destinate comercializării;

g) nerespectarea interdicţiilor privind utilizarea pe terenuri agricole de produse de protecţie a plantelor sau îngrăşăminte chimice.

h) producţia, importul, exportul, introducerea pe piaţă sau folosirea de substanţe care diminuează stratul de ozon, cu încălcarea dispoziţiilor legale în domeniu.

i) îngroparea, arderea sau incendierea deşeuriior, cu excepţia efectuării acestor operaţiuni de către operatorii economici autorizaţi din punctul de vedere al protecţiei mediului pentru activitatea de valorificare şi eliminare a deşeurilor.

sursa: senat.ro

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA de Crăciun și Revelion. Condiții meteo în țară, pentru următoarele patru săptămâni, până în 3 ianuarie

Publicat

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat vineri prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni, 6 decembrie – 3 ianuarie.

Zile mai calde vor fi în următoarele 2 săptămâni, apoi se răcește. Din prognoza meteo valabilă la data publicării acestui articol, vor fi ninsori și de Crăciun și de Revelion, atât la munte, cât și în zonele mai joase, cu unele excepții în sudul țării.

Prognoza meteo: săptămâna 6-12 decembrie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sud-estice.

Cu excepția regiunilor vestice și nord-vestice, unde cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor deficitară, regimul pluviometric va fi excedentar, mai ales în zona Carpaților de Curbură.

Temperaturi: maxime între 2 și 10 grade, mai cald în vest, sud și nord-est

Precipitații: ploi în jurul datei de 6 decembrie; în sud, posibil și în 12 decembrie

Prognoza meteo: săptămâna 13-19 decembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Temperaturi: maxime între 1 și 9 grade, mai cald în vest

Precipitații: ploi/lapoviță/ninsori în intervalul 16-19 decembrie

Prognoza meteo: săptămâna 20-26 decembrie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, dar cu o tendință ușor deficitară în regiunile vestice și local în cele centrale și sud-estice.

Temperaturi: maxime între -2 și 6 grade

Precipitații: lapoviță/ninsori în jurul datei de 20 decembrie (excepție, sud); ninsori în weekend-ul de Crăciun, 25-26 decembrie

Prognoza meteo: săptămâna 27 decembrie – 3 ianuarie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi apropiate de cele normale, la nivelul întregii țări.

Temperaturi: maxime între -2 și 5 grade

Precipitații: ninsori în perioada 28 decembrie – 31 decembrie; 1-3 ianuarie (excepție sud)

În zonele joase, minimele vor fi între 4 și -9 grade Celsius.

surse: meteoromania.ro, accuweather.com

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

ECONOMIE

FOTO: Compania TRANSEURO a implinit 30 de ani. Un nou magazin cu produse ”ca la mama acasă”, deschis la Ighiu (P)

Publicat

Dacă doriți să gustați din savoarea produselor noastre, să vă lăsăți purtați pe meleagurile copilăriei când eram răsfățați de bunicii noștri cu bucate alese și multă dragoste, vă invităm cu drag să ne treceți pragul noului magazin de prezentare și desfacere din Ighiu.

Acesta face parte din rețeaua noastră care cuprinde un număr de 40 magazine extinse pe teritoriul a trei județe și prin care încercăm să aducem calitatea și prospețimea produselor noastre unui număr cât mai mare de consumatori.

Prin deschiderea noului magazin din Ighiu compania aduce în fața dumneavoastră un nou etalon al profesionalismului și atenției pentru detalii, care să reflecte grija pe care o acordăm în elaborarea produselor cu care venim în atenția dumneavoastră.

Sunteți și ați fost centrul atenției noastre și ținem să vă mulțumim pe această cale că ați fost alături de noi în această minunată călătorie a celor 30 de ani.

Motto-ul nostru „ Aproape de client” înseamnă constanță, fiabilitate, inovație, prospețime, siguranță, profesionalism, viziune și toate aceste lucruri încercăm să le îmbrăcăm în cele mai bune prețuri, astfel încât experiența cumpărăturilor în cadrul magazinelor noastre să nu fie doar una plăcută ci, în același timp și una economă.

Dorim să fim un garant al calității pentru toți aceia care ne trec pragul și prin această prismă filtrăm toate rețetele produselor noastre, care sunt adânc ancorate în gusturile și tradițiile noastre.

Vă oferim în permanență rețete care evocă un produs așa cum îl știm pe masa de sărbătoare a bunicilor noștri și din această linie a răsfățului și trecutului îmbogățim oferta nostră în permanență, respectând toate caracteristicile marcate de această linie.

Pentru că știm presiunea pe care viață cotidiană o exercită asupra timpului nostru, venim în atenția clienților noștri cu noua gamă de produse „ Gata de Gătit”.

Pentru că ne dorim în permanență să vă oferim nu doar cea mai proaspătă carne de porc românesc provenită din abatorizarea noastră ci și un produs care se diferențiază, am maturat această carne, eliminând astfel veșnica întrebare : astăzi ce gătim?

Maturată și condimentată, carnea este astfel pregătită, necesită doar un simplu tratament termic pentru a oferi comesenilor dumneavoastră experiența unui produs unic și inconfundabil.

Prin gama de panificație, compania noastră vă oferă o sortimentație în care lucrurile simple se dovedesc a fi întotdeauna cele mai bune.

Plecând de la o făină de cea mai bună calitate, provenită din moara noastră și de la cultivarea maielei pe care o folosim în rețetele noastre, vrem să va asigurăm cele mai bune produse la cei mai ridicați parametri calitativi.

Oferta noastră este un produs „ ca la mama acasă” livrat la o scară industrială, asumându-ne astfel efortul care îl presupune acest lucru.


În decursul anilor am crescut alături de dumneavoastră și ne dorim ca acest lucru să stea în continuare la baza dezvoltării noastre.

Director General Transeuro Grup – George Vesa !

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate