Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Acţiuni „ECO”: Tinerii liberali au curăţat gunoaiele de pe malul râului Ampoi ( FOTO – VIDEO)

Publicat

Tinerii liberali din Alba Iulia au organizat în ultima perioadă mai multe acţiuni ecologice în municipiul nostru. Ultima dintre aceste acţiuni a avut loc sâmbătă, în cartierul Ampoi. Pentru această acţiune, TNL-iştii albaiulieni au fost susţinuţi şi de câţiva dintre seniorii locali ai partidului: Călin Potor, deputat PNL de Alba şi Florin Roman, vicepreşedinte al PNL Alba.

[media id=241 width=320 height=240]Un fapt îmbucurător pentru organizatori a fost acela că un număr destul de mare de locuitori din zonă li s-au alăturat pe parcursul celor câteva ore cât a durat acţiunea, lucru ce dovedeşte interesul respectivilor cetăţeni pentru înfrumuseţarea cartierului în care locuiesc. Acţiunea s-a desfăşurat în foarte bune condiţii, iar participanţii au reuşit să strângă saci întregi de gunoaie şi materiale reciclabile din albia râului Ampoi şi de pe malurile acestuia, dar şi să planteze în jur de 250 de puieţi.

„Nu întâmplător a fost aleasă zona de pe malul râului Ampoi şi nici data de 19 martie, în condiţiile în care, în fiecare an, pe 22 martie, sărbătorim Ziua Mondială a Apei. Vrem să tragem şi un semnal de alarmă către concetăţenii noştri şi să-i facem conştienţi de faptul că este nevoie de mai multă atenţie în ceea ce priveşte mediul ambiental. Degeaba curăţăm malurile Ampoiului astăzi, dacă mâine, din diverse motive, mizeria revine adusă de ape, dar nu numai”, a precizat Adrian Simion, preşedintele TNL Alba Iulia.

[nggallery id=54]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax