Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALBA IULIA: Maşina de împrumut a liderului sindical de la „Sanitas” a fost spartă

Publicat

Maşina liderului de sindicat „Sanitas” Alba, Marius Sepi, a fost spartă, în cursul nopţii de miercuri spre joi. Autoturismul se afla în parcarea de lângă domiciliul acestuia, în cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeş.

Autoturismul – marca Fiat – este împrumutat, deoarece Marius Sepi a fost implicat într-un accident rutier cu maşina personală, săptămâna trecută.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba, joi dimineaţă au fost anunţaţi, prin apelul de urgenţă, despre spargerea a trei maşini, două autoturisme şi o dubiţă, din cartierul Kogălniceanu. Apelul a fost făcut de proprietarul uneia dintre maşini.

Modul de operare a fost identic la toate cele trei autovehicule, doi dintre proprietari declarând la poliţie furtul mai multor bunuri din interior (casetofoane, unelte), mai puţin Marius Sepi, care a precizat că nu i s-a furat nimic, doar a rămas fară geamul din dreapta faţă de la maşină şi au fost răvăşite nişte hârtii mai puţin importante, în interior.

Liderul de sindicat „Sanitas” Alba a venit, joi, cu autoturismul spart, la mitingul desfăşurat în faţa Prefecturii Alba şi a parcat maşina în faţa instituţiei, cu un steag negru montat în geam şi un mesaj pentru Guvern: „Grija Guvernului faţă de sindicate!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax