Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia Music & Film Festival 2015, PROGRAMUL din ultima zi: Concert VAMA şi Trei Parale. Filmele de duminică

Publicat

piata cectatii festival film În ultima seară a ediţiei din acest an a evenimentului Alba Iulia Music & Film Festival, sunteţi invitaţi la o nouă „sesiune” de muzică „live” în Piaţa Cetăţii şi la Palatul Principilor, dar şi la filme bune pe care, dacă nu aţi avut ocazia să le vedeţi până acum, le puteţi urmări în Cetatea Alba Carolina.

Fanii trupei VAMA vor avea duminică seara parte de o doză dublă de distracție: concert în Piața Cetății, urmat de filmul „LIVE”, în care Tudor Chirilă joacă rolul unui om de afaceri ajuns în „vizorul” unei jurnaliste de investigații, interpretată de Rodica Lazăr.

Duminică, Palatul Principilor va găzdui proiecția filmului „Aferim!”, în regia lui Radu Jude, propune o incursiune în istorie, mai precis în Țara Românească a începutului de secol XIX, urmărind un zapciu care vrea să prindă un rob fugit de la stăpân. Filmul a fost ales de Centrul Național al Cinematografiei să reprezinte România la premiile OSCAR, în categoria „cel mai bun film străin”. „Aferim!” a câștigat Ursul de Argint la festivalul de film de la Berlin în 2015.

Nu rataţi nici producţia Despre oameni și oi” („Rams”), o călătorie în Islanda, la o fermă izolată, unde doi frați care nu șiau vorbit de 40 de ani trebuie să se regăsească cu orice preț pentru a salva bunurile lor cele mai prețioase: oile care le asigură traiul de zi cu zi. „Despre oameni și oi” a fost premiat la Cannes 2015 cu premiul „Un certain regard”.

Citeşte şi FOTO-VIDEO: Prima seară la Alba Iulia Music & Film Festival în Cetatea Alba Carolina. Mircea Baniciu, Vizi Imre şi Transylvania Dragon

Alba Iulia Music & Film Festival, singurul eveniment de acest gen din România, propune o combinaţie unică între filme care vorbesc despre muzică sau muzicieni şi posibilitatea de a vedea live solişti sau trupe care se regăsesc pe coloana sonoră a unui film din program, într-un mix cât mai divers de genuri. Alba Iulia Music & Film Festival este organizat de Asociația Film și Cultură Urbană, alături de Primăria Municipiului Alba Iulia.

PROGRAM ALBA IULIA MUSIC & FILM FESTIVAL
EDIȚIA A IV-A

Duminică, 6 septembrie

Piața Cetății Open Air

20.00 Concert VAMA

21.30 Proiecție specială: „Live”

În prezența echipei: Tudor Chirilă și Rodica Lazăr

Palatul Principilor Open Air

20.30 Concert Trei Parale

22.00 Proiecție specială: „Aferim!”

Sala Ferdinand (Palatul Principilor)

18.00 Proiecție: „Despre oameni și oi” („Rams”)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax