Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia Music & Film Festival caută VOLUNTARI: Vezi ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a contribui la eveniment

Publicat

Primul festival de muzică și film din România caută voluntari care doresc să se implice în organizarea evenimentului și să facă parte din echipa Alba Iulia Music & Film Festival între 5 și 8 septembrie 2013. Odată cu dezvoltarea evenimentului și creșterea numărului de proiecții, concerte live și alte evenimente incluse în program, cooptarea de voluntari entuziaști și dornici să ajute la buna desfășurare a festivalului va permite echipei de organizare să le ofere spectatorilor o experiență de neuitat.

Astfel, voluntarii vor avea ocazia să cunoască „culisele” unui eveniment de amploare și să lucreze alături de echipa Asociației pentru Promovarea Filmului Românesc, cea care organizează atât festivalul din Alba, cât și cel mai mare eveniment de profil din sud-estul Europei, Festivalul de Film Internațional Transilvania (TIFF).

„Este un gen de experiență greu de dobândit în România, valoroasă pentru oricine își dorește să cunoască lumea filmului și a muzicii, să înțeleagă ce înseamnă organizarea unui eveniment în mod profesionist și să își facă noi prieteni într-o industrie pasionantă”, spune directorul festivalului, Cristian Hordilă.

Voluntarii vor putea contribui la activitățile de comunicare, promovare, logistică sau la cele dedicate copiilor. Ca parte a activității lor, vor avea ocazia de a-i întâlni pe invitații speciali ai festivalului și vor avea intrare liberă la petrecerile organizate în cadrul evenimentului. La finalul festivalului, ei vor putea primi din partea organizatorilor recomandări care să recunoască atât contribuția lor, cât și experiența practică dobândită în acest domeniu.

Voluntarii trebuie să aibă domiciliul în Alba Iulia sau să aibă posibilități de cazare pe perioada evenimentului. Dacă sunt minori, ei vor avea nevoie și de acordul părinților, desfășurând ulterior activități potrivite vârstei. Înscrierile se pot face printr-un email la adresa diana.bere@casatiff.ro, sau printr-un mesaj trimis pe pagina de Facebook a festivalului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Babu Cecilia

    sâmbătă, 31.08.2013 at 11:25

    pentru voluntariat

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax