Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia: O tânără a rămas fără bani şi bijuterii după ce a apelat la o „vrăjitoare” pentru a-i ghici viitorul

Publicat

O tânără de 25 de ani din Alba Iulia a sesizat poliţia, marţi, în jurul orei 13.00, pentru a anunţa că i s-au furat bani şi bijuterii în valoare de 4.100 de lei. Acesta a fost victima unei aşa-zise vrăjitoare, care i-a promis că îi va ghici viitorul.

Potrivit IPJ Alba „cu ocazia cercetărilor, poliţia a stabilit că în data 5 iulie, în jurul orei 12.40, M.M.C., în timp ce se afla pe strada Revoluţiei 1989 din municipiul Alba Iulia a fost acostată de către o persoană necunoscută de sex feminin, care, sub pretextul că îi ghiceşte viitorul i-a pretins să îşi pună bijuteriile ce le avea asupra sa şi suma de 100 lei într-un ziar. Profitând de neatenţia părţii vătămate, autoarea a înşelat-o returnându-i un alt ziar, în care se aflau mai multe pietricele, lucru pe care partea vătămată l-a constatat la scurt timp, după ce persoana necunoscută a plecat“.

Falsa ghicitoare este căutată de oamenii legii. Acesta are 1,65 m înălţime, constituţie astenică, de etnie romă, cu părul negru prins în coadă, lung pe spate, ochi căprui, în vârstă de aproximativ 25 ani. Femeia purta: un tricou de culoare negru, strâns pe corp, o bluză de culoare roz, care o purta legată la mijloc, pantaloni de blugi de culoare albastru, strânşi pe corp şi o pereche de opincuţe de culoare albă, cu pietricele.

Cei care o identifică sunt rugaţi să sesizeze poliţia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax