Connect with us
Publicitate

Uncategorized

ALBA IULIA: O tânără susţine că a fost aruncată dintr-o maşină de ocazie, aflată în mers

Publicat

Un incident mai puţin obişnuit a avut loc luni seara, în jurul orei 21.00. Poliţia municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un cetăţean, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, pe direcţia Sebeş – Teiuş, a observat o femeie care a sărit dintr-un autovehicul aflat în mers.

La locul incidentului, oamenii legii au găsit o tânără de 22 de ani din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, care a declarat că în comuna Vinţu de Jos a urcat într-o maşină de ocazie pentru a se deplasa la Alba Iulia, iar, la intrare pe şoseaua de centură, a avut o discuţie contradictorie cu şoferul autoturismului, cu privire la locul de oprire, reclamând că în dreptul unei societăţi comerciale acesta a împins-o din cabina autoutilitarei aflată în mers.

Tânăra a fost transportată la Spitalul din Alba Iulia, unde a fost diagnosticată cu leziuni uşoare.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 38 de ani, din Sebeş, care a contrazis declaraţiile tinerei. Acesta a spus că în dreptul societăţii comerciale de pe şoseaua de centură a municipiului, în timp ce intenţiona să oprească autoturismul, tânăra a sărit din maşină, care rula cu viteza de circa 30 km/h.

Cercetările sunt continuate de Poliţia municipiului Alba Iulia pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax