Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Alba Iulia: Păcălită de aparatul roşu de emis bilete STP

Publicat

Din dorinţa de a mă conforma standardelor moderne şi de a nu reţine şoferul STP prea mult în staţie pentru a-mi elibera bilet, duminică, în jurul orelor amiezii, m-am decis să risc şi să-mi iau bilet de la aparatul roşu din staţie. Spun „să risc” pentru că întotdeauna am avut presimţiri rele în ceea ce priveşte aceste aparate, mai ales că ştiam că multe persoane teribiliste le blochează cu nasturi, bile sau tot felul de obiecte mici şi devin nefuncţionale.

Am introdus în aparat doi lei, am primit rest 20 de bani, însă biletul nu l-am mai văzut. Aşa se face că la venirea autobuzului în staţie am fost nevoită să cumpăr un nou bilet de la şofer şi astfel am plătit, în total, cu banii pierduţi în aparat, 3,6 lei pentru o cursă Cetate – Centru, în loc de 1,8 lei. Mai mult, luni dimineaţă, când am vrut să sesizez telefonic problema la societatea de transport, am constatat că, din cele două numere gratuite puse la dispoziţie de conducerea STP, pentru cetăţeni, unul nu funcţiona, iar la celălalt număr eram reţinută minute în şir de robot.

Nu mă mai miră reticenţa cetăţenilor faţă de această modalitate „modernă” de plată, pentru că, după cum mi-a spus şi o doamnă din staţie, mulţi preferă să cumpere biletele „direct de la sursă”, decât să meargă la risc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax