Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia: Rezervări „last minute” pentru Noaptea de Revelion. Patronii de localuri nu se mai înghesuie să organizeze petreceri.

Publicat

Trecerea în noul an a însemnat, de fiecare dată, prilej de bucurie pentru patronii de restaurante şi hoteluri, care se întreceau în oferte şi meniuri cu care să îşi întâmpine clienţii în noaptea de Revelion. Totuşi, anul acesta, foarte multe restaurante din Alba Iulia au renunţat să mai organizeze petrecerea de Anul Nou, preferând să ofere angajaţilor câteva zile libere: „Anul acesta nu mai facem petrecere de Revelion. Deşi am avut foarte multe solicitări, iar oamenii s-au arătat interesaţi să vină la noi, ne-am hotărât să nu ne mai complicăm şi să dăm liber angajaţilor”, a explicat administratorul Pensiunii „Casa Traiana” din Alba Iulia.

Tot aşa au gândit şi patronii Hotelului „Parc”, renumit în trecut pentru petrecerile organizate în Noaptea dintre ani. Însă, anul acesta, la restaurantul hotelului nu se va organiza Revelionul. Nici la Pensiunea „Mary Lou”, situată pe strada Lalelelor din Cetate, uşile nu vor fi deschise pentru petrecerea de sfârşit de an: „Nu organizăm masă festivă. Aşteptăm, totuşi, clienţi pentru cazare, dar asta doar în partea de hotel”, ne-a explicat administratorul.

Citește și Mesaje de Anul Nou 2016 * Felicitari de Anul Nou 2016 * Mesaje de Revelion 2016 * Mesaje haiose de Anul Nou 2016

Oferte pentru întârziaţi, la restaurantele din Alba Iulia

Chiar dacă o parte din restaurantele din Alba Iulia vor fi închise de Revelion, cei mai mulţi dintre proprietarii de localuri din oraş ştiu că acum este momentul să culeagă roadele, aşa că, pregătiţi cu fel şi fel de sortimente de mâncare şi surprize, îşi aşteaptă, pe ultima sută de metri, clienţii.Vă prezentăm mai jos câteva restaurante din Alba Iulia, unde se mai pot face încă rezervări pentru Noaptea de Revelion:

„Hanul cu Berze”:

Proprietarul locaţiei ne-a informat că mai sunt disponibile aproximativ 40 de locuri pentru petrecerea de Revelion, iar preţul unei seri de neuitat este de 150 lei de persoană. Capacitatea totală a restaurantului este 200 de persoane.

Pensiunea „Drumul Dragostei”:

La preţul de 200 de lei de persoană, cei care aleg această locaţie se pot bucura de mâncăruri tradiţionale, într-o atmosferă rustică. Administratorul pensiunii ne-a confirmat că şi aici se mai pot face rezervări pentru noaptea de Revelion.

Hotel „Cetate”:
Administratorii Hotelului „Cetate”, situat pe strada Unirii nr.3 din Alba Iulia anunţă că mai sunt disponibile pentru Revelion aproximativ 40 de locuri din cele 180 de care dispune restaurantul. Preţul unei seri într-o atmosferă selectă este de 200 de lei de persoană, iar cei care s-au grăbit să facă rezervări au primit o reducere de 10%.

Pensiunea „Preciosa”:

Pentru cei care nu au reuşit încă să decidă unde vor să petreacă Noaptea dintre Ani, Restaurantul „Preciosa” mai are încă 20 de locuri disponibile.Capacitatea totală a restaurantului este de 64 de persoane.

Club „Allegria”:

Albaiulienii care preferă să petreacă noaptea de Revelion pe ringul de dans sunt aşteptaţi să se înscrie pe cele aproximativ 60 de locuri disponibile încă. Preţul unei seri pe ritmuri de muzică house este de 150 de lei, iar clienţii sunt întâmpinaţi cu băutură şi mâncare la discreţie.


Hotel „Astoria”:

Restaurantul hotelului mai dispune de încă aproximativ 50 de locuri libere pentru petrecerea organizată de Revelion. În schimbul sumei de 190 de lei de persoană, cei interesaţi sunt invitaţi să îşi imbrace haina de sărbătoare şi să se alăture, în Noul An, petrecăreţilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax