Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Alba Iulia: Peste 3 milioane de lei pentru toalete ecologice. Primăria a lansat licitația pentru următorii patru ani

Publicat

toaleta

Municipiul Alba Iulia pune la bătaie peste 3,1 milioane de lei pentru închirierea și întreținerea unor toalete ecologice, în următorii patru ani. Suma este fără TVA, dar, în urma licitației care va avea loc în 31 octombrie 2018, ar putea scădea, în cazul în care vor exista mai mulți ofertanți. Este vorba despre 57 de toalete ecologice care vor fi închiriate de municipalitate pentru 48 de luni, adică pentru următorii patru ani. Alte 20 de toalete vor fi utilizate suplimentar, în fiecare weekend, cu prilejul evenimentelor publice care vor avea loc în această perioadă în Alba Iulia.

Potrivit documentelor disponibile pe portalul de achiziții publice, suma finală va trebui să acopere închirierea, amplasarea, exploatarea, întreținerea și vidanjarea zilnică a acestor toalete ecologice.

Pentru aceasta, primăria Alba Iulia va încheia un acord cadru cu un singur operator, iar achiziția va fi împărțită în patru contracte subsecvente. Valoarea maximă estimată a celui mai mare contract subsecvent este de aproximativ 775.000 de lei, exclusiv TVA.

Pentru a fi admiși, ofertanții trebuie să îndeplinească o serie de condiții, printre care să fi derulat servicii similare cu cele care fac obiectul contractului.

Pe lângă cele 57 de toalete, alte 20 vor fi aduse suplimentar, în fiecare weekend, cu prilejul evenimentelor organizate în zona Cetății Alba Carolina.

”In cazul in care pe primul loc vor exista 2 sau mai multe oferte admisibile care prezinta acelaşi preţ autoritatea contractanta va solicita ofertanţilor respectivi o noua reofertare in plicuri închise si sigilate, în vederea departajării. Clasamentul final se va stabili in urma preturilor obţinute prin reofertare, criteriul de atribuire fiind acelaşi, preţul cel mai scăzut” se arată în documentele procedurii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax