Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia, promovată de oamenii care o populează: Imensul puzzle, cu cele peste 1400 de portrete de albaiulieni, a apărut în oraș

Publicat

Cei peste 1.400 de albaiulieni care au pozat pentru fotograful Romulus Oprișcan își pot vedea imaginile pe imensul puzzle care a fost amplasat deja pe fața Magazinului „Unirea” din Alba Iulia. Logo-ul gigantic ce măsoară 200 de metri pătrați poate fi admirat într-una din cele mai populate zone din oraș, iar Alba Iulia este pentru prima dată promovată de locuitori.

Mesh-ul imens a fost atârnat pe clădirea Magazinului „Unirea” luni seară, iar marţi este prima zi în care cele peste 1.400 de portrete ale albaiulienilor au devenit vizibile pentru toți cei care tranzitează orașul. Campania “Marea Înfățișare”, derulată la inițiativa administrației locale s-a încheiat în 26 iunie, iar timp de o lună albaiulienii care țin la imaginea orașului lor au avut ocazia să se fotografieze pentru a apărea pe logo-ul uriaș realizat în forma Cetății Alba Carolina.

Campania “Marea Înfățișare”, derulată la inițiativa administrației locale s-a încheiat în 26 iunie.

„Cred că toți cetățenii orașului nostru sunt mândri de Alba Iulia și îi invităm să și arate acest lucru. Noi suntem cei care trăim aici și, dacă noi nu ne promovăm, nu o va face nimeni altcineva. Am mai spus-o și altădată și o repet de câte ori am ocazia: avem un oraș frumos, un oraș care și-a schimbat în bine înfățișarea în ultimii ani și care începe deja să devină o destinație turistică obligatorie în România”, a declarat primarul municipiului, Mircea Hava, la începutul campanie.

Vezi aici cum arată poza ta pe imensul logo.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax