Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia Reciclează, RoEcollect Premiază! Campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (P)

Publicat

Zilele reciclării deșeurilor electrice la Alba Iulia

În perioada 14 septembrie – 14 octombrie 2023, o nouă campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice are loc în Alba Iulia, cu ocazia Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice.

Locuitorii Municipiului Alba Iulia pot scăpa GRATUIT de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) participând la această tombola cu premii  oganizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și cu sprijinul OIREP Eco Positive. Ni s-au alăturat, ca în fiecare an, partenerii consacrați:  Agenția Pentru Protecția Mediului Alba, Garda de Mediu Alba și Camera de Comerț și Industrie Alba.

Alba Iulia Reciclează, RoEcollect Premiază. Campanie desfășurată între 14 septembrie și 14 octombrie

Aparatele electrice stricate sau pe care nu le mai folosești pot fi aduse la Centrul permanent de Colectare DEEE Alba Iulia, strada Detunata nr. 18, de luni până vineri între orele 09:00-17:00 și sâmbătă, în intervalul 09:00-13:00.

Persoanele care nu pot transporta deșeurile electrice la punctul de colectare menționat mai sus, pot apela la operatorul RoEcollect  Alba Iulia, care asigură permanent și gratuit preluarea aparatelor electrice și electronice grele sau voluminoase, de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție.

Pentru persoanele juridice punem la dispoziție întreaga documentație necesară casării precum și scoaterii din gestiune.

Date de contact pentru solicitări de ridicare gratuită a deșeurilor electrice

Telefon 0755.406.406, disponibil zilnic, între orele 9.00-17.00, inclusiv SMS (tarif normal) sau pe mesaj prin WhatsApp (cu menționarea numelui și adresei deponentului);

Online prin formularul de comandă  roecollect.ro/contact/ și www.colecteaza.ro.

Tombolă cu premii

Cei care vor preda deee-urile în cadrul campaniei dedicate Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice vor participa la tombola ce va avea loc în data de 16 octombrie, ora 12.00, la Centrul Permanent de Colectare DEEE Alba Iulia – Strada Detunata, nr. 18.

Premiile oferite prin tragere la sorți:

o   3 x fier de călcat;

o   3 x cafetieră

o   3 x prăjitor de pâine

o   3 x șurubelniță electrică

Echipa RoEcollect Alba asigură permanent colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu.

Trebuie să ne unim forțele, cunoașterea și resursele pentru a stimula colectarea selectivă, curățenia și grija față de mediu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax