Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia, reprezentată la Târgul de Turism al României prin Asociația Profesională a Ghizilor de Turism din Trasilvania

Publicat

În perioada 20-23 februarie, la ROMEXPO București a avut loc Târgul de Turism al României. Alba Iulia a fost reprezentată la eveniment de Asociația Profesională a Ghizilor de Turism din Transilvania.

Asociația Profesională a Ghizilor de Turism din Transilvania a fost prezentă în cadrul standului Federației Naționale a Ghizilor de Turism din România. Federația a avut un eveniment de prezentări tematice și Coferința Națională a Federației.

În cadrul prezentărilor tematice, asociația a fost prezentă cu lucrarea – „Pe urmele Curuților” – prin Vesa Cosmin – ghid de turism.

Din prezentările tematice ghizii prezenți au avut posibilitatea să-și perfecționeze tehnicile de lucru cu turiștii. O noutate în cadrul evenimentului a fost invitarea Președintei Societății Române de Medicină de Voiaj și prezentarea unei noi competențe medicale în România – medicina de călătorie.

Asociația a început activitatea în urmă cu un an cu o serie de programe pilot pentru Alba Iulia. Propunerile asociației pentru noul sezon turistic sunt:

  • Promovarea ghizilor de turism (în adrul asociației puteți găsi ghizi de turism de limba română, engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană)
  • Promovarea unor programe ce se recomandă agențiilor de turism: Turul Cetății Alba Carolina, Cronicarul Cetății și Itinerariu cultural: „Pe urmele Curuților”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax