Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia Smart City: Asistent Virtual pentru promovarea valorilor cultural-istorice ale orașului

Publicat

Municipiul Alba Iulia va beneficia, în cadrul Proiectului pilot „Smart City 2018”, de un Asistent Virtual pentru muzee. Soluția multimedia care creează iluzia unei persoane vii va pune în valoare expozițile și colecțiile istorice și va oferi turiștilor mesaje și informații coerente, promovând valorile cultural – istorice ale orașului.

Asistentul Virtual va întruchipa un personaj la cererea beneficiarului și reprezintă o soluție personalizată pe cerințele acestuia, dar și pe condițiile legate de poziționarea acestuia în spațiul propus. Asistentul virtual va fi furnizat de către AVITECH, membru Cluster Cluj IT, și va fi rezultatul colaborării unei echipe multidisciplinare, care va contribui în egală măsură la configurarea echipamentelor audio-video din componența sistemului, cât și la realizarea conținutului în limba română și/sau în limba engleză.

Un rol important în realizarea acestui sistem de prezentare îl vor avea specialiștii în Audio-Video precum și câte un actor, cameraman, sunetist, scenarist și editor video. Aceștia, împreună cu echipa care va reprezenta Proiectul pilot „Alba Iulia Smart City 2018” vor oferi o soluție de prezentare interactivă atât atractivă cât și utilă din punct de vedere al informațiilor transmise.

Beneficii:

  • creează iluzia unei persoane vii
  • oferă posibilitatea interacționării cu avatarul prin conținutul afișat pe display-ul cu touchscreen
  • platformă unică de publicitate și de instruire
  • sistem versatil și flexibil care se potrivește în orice spațiu
  • oferă mesaje și informații coerente 24 de ore, fără întreruperi
  • promovarea valorilor cultural – istorice ale orașului, augmentând afluxul turiștilor, contribuind în același timp la creșterea nivelului cultural la scară locală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax