Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia Smart City: Târgul Agro. Platformă online pentru comercializarea produselor agricole autohtone

Publicat

În cadrul proiectului Alba Iulia Smart City se propune utilizarea unui sistem 0nline menit să faciliteze interacțiunea între producătorii și consumatorii de produse agricole. Cu ajutorul unei aplicații web sunt puși în legătură producătorii și comercianții cu toți consumatorii care dores să cumpere produse autohtone de calitate superioară, la un preț  avantajos.

Sistemul dezvoltat este o aplicație web de tip „bursă de produse agricole”, menită să pună „cap la cap” cererea și oferta de produse agricole și alimentare, în ideea de a înlesni furnizarea de produse agricole și alimentarea proaspete și ecologice, într-o manieră eficientă și inteligentă, către cetățenii orașului inteligent. Sistemul este de tip B2B (business to business) și B2C (business to customer), implementat în cloud public și disponibil pe piața de profil în regim SaaS (Software-as-a-Service).

Platforma este deja funcțională la nivel național (târgulagro.ro), deci nu necesită o perioadă de tip „pilot”, putând fi utilizată „as is” de către toate categoriile de utilizatori din Alba Iulia, fără niciun fel de cerințe suplimentare.

Beneficiarii și utilizatorii soluției tehnice dezvoltate sunt:

  • producători agricole (de toate dimensiunile și tipurile)
  • firme specializate în vânzarea de produse agricole și cele de prelucrare/conservare a acestora
  • magazine individuale, lanțuri comerciale
  • restaurante, cantine
  • firme de transport
  • consumatori finali
  • organisme de profil ale statului (Direcții Agricole, APIA, Primării, etc.)
  • firme specializate în depozitarea produselor agricole

Întrucât interesul față de alimentație este unul crescut în rândul populației, acestea fiind preocupată, în principal, de o alimentație corectă și de sumele pe care le alocă cumpărăturilor alimentare, Târgul Agro vine în întâmpinarea acestei nevoi cu servicii complete pentru beneficiarii serviciului, având ca scop general acela de a genera un areal de viețuire bazat pe conceptul inovativ de comunitate de tip urban ecologică și complet informatizată, consacrată sub paradigma de „networked ecological city”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax