Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia: Sorin Gadola, unul dintre fondatorii Untold, susține o conferință despre descoperirea ortodoxiei, organizată de ASCOR

Publicat

Diana și Sorin Gadola sunt invitații unei noi conferințe organizate de ASCOR Alba Iulia în Postul Nașterii Domnului.

Cu binecuvântarea Arhiepiscopului al Alba Iuliei, Irineu, în perioada Postului Crăciunului, ASCOR – Filiala Alba Iulia organizează o serie de conferințe duhovnicești, au transmis reprezentanții Asociației.

Cea de-a treia întâlnire, organizată în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia, se va desfășura joi, 15 decembrie 2022, avându-i ca invitați speciali pe Diana și Sorin Gadola, aceștia susținând conferința intitulată „Postul și credința, căi spre cer”.

Sorin Gadola, cunoscut până nu demult în calitate de co-fondator al Festivalului Untold de la Cluj-Napoca, este astăzi o voce care mărturisește că s-a descoperit, cu adevărat, în Ortodoxie, după îndelungi căutări și peregrinări.

Împreună cu soția sa, Diana, aceștia dau mărturie despre „minunea” regăsirii în Ortodoxie.

Redescoperirea lui Hristos a fost pentru Sorin un drum plin de provocări, însă acum se consideră „un om binecuvântat, care s-a găsit pe sine în Ortodoxie, unde se simte împlinit”.

Întâlnirea din data de 15 decembrie a.c. va debuta la ora 18.00 și se va desfășura la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, conferința fiind transmisă și în direct pe pagina oficială de Facebook ASCOR Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax