Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia: Spectacole de teatru pentru copii, proiectate pe marele ecran. Program

Publicat

Din 09 octombrie, pentru prima dată în Alba Iulia, mai multe piese de teatru pentru copii, jucate de către actori profesioniști, pot fi vizionate pe marile ecrane, la Inspire Cinema din cadrul Alba Mall.

Sâmbăta de la ora 11:30, copiii cu vârste între trei și 12 ani împreună cu părinții și bunicii lor sunt invitați să vizioneze pe marele ecran al cinematografului proiecții ale unor spectacole de teatru cu cele mai cunoscute povești ale copilăriei, produse de instituții teatrale de prestigiu.

Până la sfârșitul acestui an, Teatru la Cinema propune locuitorilor din Alba Iulia și iubitorilor de teatru din județul Alba următorul calendar de spectacole de teatru pentru copii:

– 09 octombrie, ora 11:30 * Punguța cu doi bani

– 23 octombrie, ora 11:30 * Ursul păcălit de vulpe

– 06 noiembrie, ora 11:30 * Micuța Dorothy

– 20 noiembrie, ora 11:30 * Tom Degețel

– 04 decembrie, ora 11:30 * Gulliver

– 18 decembrie, ora 11:30 * Alice și lumea minunată

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro sau la casa de bilete a Inspire Cinema.

Costul unui bilet pentru copii este de 14 lei, iar pentru adulți de 22 de lei.

În cadrul campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”, compania Teatru la Cinema pune la dispoziția cinematografelor piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești astfel încât ele să devină accesibile publicului amator de teatru de calitate.

În viitorul apropiat, în portofoliul Teatru la Cinema urmează să intre și piese de teatru pentru adulți în care vor juca actori îndrăgiți precum Maia Morgenstern sau Marian Râlea.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care în actualul context pandemic nu pot fi prezenți în sala de cinema sau celor care nu au un cinematograf în orașul lor.

„În ziua și la ora proiectării în cinematografe, spectacolul va fi disponibil și online, pentru a fi vizionat de către cei care nu pot să ajungă în sala de cinema sau care nu au un cinematograf în localitate.

Și, de asemenea, pentru toți românii aflați în străinătate. Singura condiție pentru a vedea un spectacol de teatru din confortul propriei locuințe va fi existența unei conexiuni la internet”, precizează Mihai Penișoară, directorul general al companiei Teatru la Cinema.

Această „democratizare” a accesului la piese de teatru de calitate este posibilă deoarece toate spectacolele Teatru la Cinema sunt disponibile și online, pe platforma de streaming www.scenatv.ro în ziua și la ora la care rulează pe marile ecrane, atât pentru românii aflați în țară, cât și pentru cei aflați în străinătate. Biletele pot fi achiziționate atât de pe www.teatrulacinema.ro cât și de pe www.scenatv.ro.

Totodată, înregistrările pieselor de teatru, operă, balet și filmele de pe www.scenatv.ro se pot închiria pentru o perioadă de trei zile sau pot fi accesate pe bază de abonament.

Despre Teatru la Cinema

Compania Teatru la Cinema (TLC) este singurul distribuitor de piese de teatru care rulează pe marile ecrane și inițiatorul campaniei naționale „Hai la teatru în orașul tău!”, prin care piese de teatru produse de către cele mai importante instituții teatrale românești devin accesibile oricui.

Lansat în anul 2015, Teatru la Cinema este un concept inedit, un produs cultural care a avut inițial ca obiectiv punerea în scenă a unor spectacole de teatru LIVE în spațiul neconvențional al cinematografelor situate în centrele comerciale din București și din țară.

În contextul pandemiei care a afectat industria de spectacole și pe producătorii de conținut, Teatru la Cinema își repoziționează activitatea prin proiectarea de spectacole de teatru pe marile ecrane, la nivel național.

Totodată, Teatru la Cinema a lansat și propria platformă de streaming online, scenatv.ro, prin care publicul spectator din țară și de peste hotare se poate bucura de producții românești de teatru, operă, balet și chiar și film.

Caravana cu spectacole este o linie de business care aduce trupele de teatru în spațiile neconvenționale ale centrelor comerciale, cafenelelor și restaurantelor, grădinilor de vară, caselor de cultură, parcurilor sau companiilor, în cadrul unor spectacole LIVE.

Până la sfârșitul acestui an, Teatru la Cinema își propune să devină cel mai important furnizor de piese de teatru la nivel național, ținta sa fiind ca piesele de teatru produse de cele mai importante instituții teatrale de stat sau private să poată fi vizionate de către oricine dorește să aibă acces la un act de cultură de înaltă calitate, chiar în orașul său.

Teatru la Cinema în cifre la zi:

  • peste 1000 de reprezentații
  • peste 50.000 de spectatori
  • pentru stagiunea 2021 -2022:
  • peste 500 de proiecții cu spectacole de teatru în peste 40 de cinematografe din peste 25 de orașe
  • peste 200 reprezentații LIVE în toate sectoarele din București

Pentru parteneriate sau orice alte informații suplimentare vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la telefon: 0766 917 688, email: nicoleta@bestcommunities.ro. Persoană de contact: Nicoleta Puiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax