Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia Super Rally, pe 2-3 iunie: Primăria alocă 160.000 de lei pentru organizarea evenimentului. Pe ce sunt cheltuiți banii

Publicat

Primăria Alba Iulia alocă peste 160.000 de lei pentru servicii de organizare a evenimentului sportiv Alba Iulia Super Rally.

Competiția se va desfășura pe b-dul 1 Decembrie 1918, b-dul Horea, strada Calea Moților, strada Aurel Vlaicu și strada Unirii, în perioada 2 – 3 iunie. 

Primăria Alba Iulia a cumpărat marți, prin intermediul SEAP, servicii de organizare a evenimentului sportiv Super Rally Alba Iulia.

Valoarea totală a serviciilor este de 160.500 de lei, fără TVA (peste 32.500 de euro), ofertantul fiind A.S.F. Asociația Club Sportiv AMC Racing. 

Este vorba despre:

  • amenajare traseu concurs (împrejmuire traseu cu plasă despărțitoare în vederea siguranței spectatorilor, băndă avertizoare, baloți, poziţionarea şicanelor pe probe, semnalizare și închidere intersecții și menținerea bunei stări a traseului pe durata evenimentului, așezare baloți de paie pe probă, plasare și montare materiale publicitare, arbitraj),
  • asigurarea securității și ordinii (min. 40 oameni),
  • montare ecrane exterioare pentru prezentare și promovare, preluare conversie și retransmisie video, pregătire conținut promo pe ecran mobil (transport, montare și demontare incluse), 
  • închiriere garduri de protecție și toalete ecologice,
  • cronometraj, radiocomunicaţii şi echipamente necesare, sonorizare/comentator eveniment,
  • servicii tractări
  • întocmire documentație tehnică și logistică, hărți traseu concurs, regulament particular concurs, necesar de arbitraj, necesar transmitere radiocomunicatii, măsurători traseu concurs și parc service,
  • editare grafică documente specifice evenimentului (afișe, flyere, camile, etc.),
  • diseminare eveniment în media locală și națională;

Proiectul Alba Iulia Super Rally își propune organizarea unui eveniment automobilistic / raliu de anvergură națională cuprinzând un circuit de raliu urban, cu start temporizat.

Competiția Alba Iulia Super Rally face parte din calendarul național al sporturilor cu motor – Campionatul Național de Super Rally. În competiție vor participa minim 18 licențe naționale și minim 5 piloți locali. Seriile vor fi succesive, de câte 3 mașini, care vor parcurge traseul contracronometru.

Zonele de competiție vor fi delimitate pentru a asigura siguranța participanților și a spectatorilor. Participarea spectatorilor este liberă și se va permite în zone care să le asigure siguranța.

Traseul Alba Iulia Super Rally

Traseul de desfășurare este:

  • START – b-dul 1 Decembrie 1918 (intersecție cu strada Cloșca / b-dul Horea) – sensul giratoriu intersecție b-dul Horea cu Calea Moților – coborâre Calea Moților (sensul giratoriu intersecția cu strada Marcus Aurelius / strada Decebal) – urcare Calea Moților – intrare strada Aurel Vlaicu – sensul  giratoriu Hotel Cetate (intersecție strada Unirii).

Parcul de service va fi amenajat pe b-dul 1 Decembrie 1918 (între intersecțiile cu strada Vasile Goldiș și strada Cloșca și parcarea de pe b-dul Transilvaniei (vecinătatea b-dul 1 Decembrie 1918).

Prezentarea piloților și festivitatea de premiere va avea loc pe b-dul 1 Decembrie 1918, în zona blocurilor M7-M8.

Proiectul a fost astfel conceput pentru a atrage un număr cât mai mare de oameni în Alba Iulia pe de o parte și pentru a promova imaginea municipiului Alba Iulia ca destinație turistică: turism de eveniment și competiții sportive. Cursa se adresează în special sportivilor din România, indiferent de vârstă, dar și participărilor internaționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax