Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Alba Iulia, oraşul-şantier: Mega-reparații la mai multe străzi din municipiu. Pe Mihai Viteazul s-a lucrat și noaptea

Publicat

Centrul municipiului Alba Iulia rămâne în continuare în şantier. Lucrările de reparaţii demarate în ultima perioadă pe mai multe străzi din oraş vor continua şi în această săptămână. Şoferii, dar şi pietonii care tranzitează oraşul zilele acestea sunt sfătuiţi de administraţia locală să fie înţelegători, deoarece circulaţia se va realiza pe rute ocolitoare.

În această săptămână, administraţia locală a anunţat începerea lucrărilor şi pe strada Macului, bulevardul Revoluţiei şi Cloşca, unde se vor executa plombări ale părţii carosabile. Centrul oraşului rămâne, deasemenea, în lucru. În ciuda faptului că Primăria a ridicat restricţia de sens unic pe strada Basarabiei din Alba Iulia, pentru a permite traficul auto pe amblele sensuri, astăzi, strada pe care se află şi sediul Partidului Democrat Liberal a fost blocată de benzi de marcaj. Muncitorii aflaţi la faţa locului nu au putut oferi o explicaţie plauzibilă referitoare la motivul închiderii străzii, mai ales că, deocamdată, cel puţin, pe acel tronson nu se executau reparaţii. Aceştia au explicat doar că au primit ordine de la şefi.

În schimb, pe strada Mihai Viteazul, atât în zona centrală  cît și în Cetate,  lucrările continuă în forţă. Edilii locali doresc finalizarea acelei zone până la începutul lunii iulie, aşa că executanţii firmei „Corint” s-au aflat pe şantier, inclusiv sâmbătă şi duminică. Luni s-a lucrat chiar și pe timpul nopții.

Conducerea Primăriei Alba Iulia a făcut publice rutele ocolitoare propuse pentru săptămâna 06.06.2011 – 12.06.2011, determinate de lucrările pe mai multe străzi din municipiu:

1) str. Bucureşti – restricţie de circulaţie rutieră de la intersecţia cu str. Camil Velican până la intersecţie cu str. Mărăşeşti. Ruta ocolitoare propusă: str. Andrei Mureşanu (cu intrare dinspre str. Teilor).
2) str. Andrei Mureşanu – restricţie de circulaţie rutieră de la intersecţia cu str. Tribunalului până la intersecţia cu str. Trandafirilor.
Ruta ocolitoare propusă: str. Teilor, cu intrare din str. Primăverii.
3) str. Traian – restricţie de circulaţie rutieră şi pietonală de la intersecţia cu str. Mihai Viteazul până la intersecţia cu str. Munteniei. Ruta ocolitoare propusă: str. Basarabiei, str. Octavian Goga, str. Dimitrie Cantemir şi bd. Ferdinand I.
4) str. Munteniei – restricţie de circulaţie rutieră şi pietonală de la intersecţia cu str. Octavian Goga până la intersecţia cu bd. Ferdinand I. Ruta ocolitoare propusă: str. Octavian Goga, str. Dimitrie Cantemir, bd. Ferdinand I.
5) str. Lucian Blaga – restricţie de circulaţie rutieră de la intersecţia cu str. Basarabiei până la intersecţia cu str. Munteniei. Ruta ocolitoare propusă: str. Mihai Viteazul , bd. Ferdinand I sau str. Octavian Goga.
6) str. Mihai Viteazul – restricţie de circulaţie rutieră de la intersecţia cu str. L. Blaga şi str. Ardealului, pe ambele sensuri.
7) str. Simion Balint (Lt. Popa Laurean) – restricţie de circulaţie de la str. Oituz până la intersecţia cu str. Ghe. Doja. Ruta ocolitoare propusă: str. Lipovenilor şi str. Mărăşeşti.
Vor continua lucrările de construcţie a sensului giratoriu permanent la intersecţia bd. Revoluției 1989 cu str. Toporaşilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax