Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Alba Iulia va avea grup dedicat industriilor creative și culturale, cu specialişti din arhitectură, design, muzică şi alte domenii. Lansarea, VINERI

Publicat

Foto CCC - 25 NOVPrimul grup dedicat industriilor creative și culturale din Alba Iulia, Cartierul Creativ Carolina (CCC), va fi lansat vineri, 25 noiembrie, de la ora 16.30, în Caponiera din spatele Bibliotecii Bathyaneum.

În cadrul evenimentului va avea loc o expoziție-manifest a membrilor fondatori și aderenți. Grupul e compus din specialiști din diferite domenii ale ICC: arhitectură, design, muzică, fotografie, arte vizuale.

Grupul se va lansa concomitent cu evenimentul creat de Institutul pentru Politici Publice, sprijinit de Municipiul Alba Iulia, numit „Vino să deschidem porțile Palatului Principilor!” și este parte a unei serii de evenimente promovate sub egida „Orașul User-friendly”.

“Cartierul Creativ Carolina este prima Asociație care se dedică creării unei infrastucturi permanente de cultură și artă în oraș, aducând laolaltă toate resursele lui creative și inovative. Fiind un oraș istoric, Alba Iulia este locul perfect pentru a îmbina tradiția istorică cu noile trenduri culturale pe care sectorul creativ le poate promova. Localnicii sunt provocați să se implice activ în treburile cetății și să se folosească creativ de potențialul Alba Iuliei”, transmit organizatorii.

CCC își dorește să realizeze evenimente deosebite pentru comunitate, așa încât să-i aducă pe albaiulieni puțin mai aproape de experiența trăită de fiecare creativ, atunci când acesta creează lucruri și povești inedite.

Intrarea la acest eveniment este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax