Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Iulia vrea să intre din nou în Cartea Recordurilor. Mii de oameni vor forma TREI CIFRE URIAȘE, în anul CENTENAR

Publicat

Alba Iulia se pregătește să doboare un nou record mondial, după ce în anul 2009 aici a avut loc cea mai mare îmbrățișare din lume. De această dată,  9.000 de persoane se vor îmbrăca în culorile tricolorului și vor forma numărul 100. Evenimentul va avea loc în prima parte a zilei de 29 septembrie.

În data de 29 septembrie 2018 peste 9.000 de persoane din Alba Iulia și din alte comunități din Transilvania vor formăm împreună “Cel mai mare număr 100”. Acest eveniment va fi organizat în 29 septembrie, în debutul Festivalului Bucurie în Mișcare și va beneficia de prezența unei echipe de evaluare de la Guinness World Records!

„Este un demers excepțional, care poate să rămână pentru mulți ani de aici înainte în memoria copiilor și tinerilor care vor lua parte la formarea celor trei cifre din numărul 100, în anul Centenarului!

Pe lângă experiența deosebită de a lua parte la un astfel de eveniment în anul Centenarului, fiecare participant va primi o pelerină (albastră, galbenă sau roșie), o șepcuță și o diplomă. Pentru elevi din alte județe, transportul către Alba Iulia și retur NU este oferit de organizatori” au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marius Rusu

    miercuri, 27.06.2018 at 16:21

    100 nu-i cifră. E număr. Cifrele sunt între 0 și 9. Dar cine să și știe?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax