Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALBA IULIA: Ziua Naţională a început cu ploaie şi puţini români

Publicat

Miercuri, ora 10.00 Ziua Națională a României pare să își piardă din tradiție la Alba Iulia, cel puțin asta a fost prima concluzie trasă în urma primelor evenimente de miercuri dimineață. Parcul Unirii era relativ pustiu, în jurul orei 10.00, iar, la depunerile de jerbe și coroane, au fost puţini oameni. Singurul grup care și-a făcut apariția peste tot a fost cel de aproximativ 25 de basarabeni, care au scandat, în repetate rânduri, ”Basarabia e România!”. O explicație a prezenţei scăzute la Sărbătoare, de dimineaţă, poate fi dată de criza ce i-a determinat pe mulți români din împrejurimi să rămână acasă sau frigul de afară, precum și ploaia timidă ce se s-a abătut asupra orașului Unirii.

Tarabele cu mici, vin fiert și alte preparate gustoase nu au prea avut mare căutare, miercuri dimineață. Totodată, standurile cu accesorii și suveniruri nu au fost luate în seamă de către cei care au ales să-și petreacă  Ziua Națională în capitala de suflet a românilor.

Totuși, la prânz, numărul oamenilor care ieşeau din casă putea să fie mai mare, deoarece, începând cu ora 14.00, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia era programat un spectacol extraordinar de muzică populară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax