Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba Mall se va extinde cu câteva mii de metri pătrați, în așteptarea marilor retaileri

Publicat

Alba Mall se extinde cu câteva mii de metri pătrați. Noua aripă a complexului comercial va ocupa toată parcarea din fața intrării spre Cinema și Carefour. În acest fel, cred investitorii, vor fi atrași marii retaileri care până acum nu aveau loc suficient în Mall, din cauza spațiilor relativ mici și a modului de compartimentare. 

În locul parcării care va fi ocupată de noua aripă, va fi construită o nouă parcare, în vecinătate. Deja a fost achiziționat terenul necesar, respectiv câteva grădini care se află în imediata apropiere a Alba Mall, cu intrare dinspre Strada Livezii, spre Strada Tudor Vladimirescu. Alba Mall nu se poate extinde decât pe terenul concesionat deja, cum este parcarea în discuție, drept pentru care a fost nevoie de achiziționarea unui nou teren pentru o nouă parcare.

Reprezentanții Alba Mall sunt deja în discuții cu retaileri mari, care sunt interesați să vină la Alba Iulia. Decathlon și H&M ar putea fi doar doi dintre aceștia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Corsiuc Edith

    marți, 24.10.2017 at 11:14

    Speram sa deschida si KFC !

  2. albaiulian

    marți, 24.10.2017 at 12:17

    Ce vorbiti? Ce mari retaileri sunt interesati sa vina? Va spun eu ca NICIUNUL. Alba Mall ar trebui daramat si reconstruit de la ZERO dar nu dupa proiectele lui Strajan. Pana si DEVA, oras de care rade Hava, ne da lectii despre cum trebuie sa arate un Mall de secolul XXI. Asta din Alba Iulia arata mai degraba a magazin universal satesc in care poti cumpara lucruri second-hand sau de calitate indoielnica aduse de la Dragonul Rosu si vandute ca tzoale de firma.

    • je

      marți, 24.10.2017 at 13:11

      Are toate motivele sa rada Hava de Deva. Aia au mall-ul respectiv pentru ca se adreseaza mai multor orase (Deva, Hunedoara, Simeria, Orastie) pe cand la noi, Alba Iulia si Sebes nu ajung la acelasi bazin de populatie „cumparatoare”. Deva pe fortele ei, nu avea nici Mc nici KFC nici nimic.

  3. Tara lui Papura Voda

    marți, 24.10.2017 at 13:08

    Asa se intampla cand gandesti cu o anumita parte a dosului si construiesti prost de la bun inceput, fara sa anticipi anumite lucruri.
    Tipic tarii in care traim, nu ies lucrurile din prima si nu se termina niciodata !

  4. albanez

    marți, 24.10.2017 at 14:47

    Nu va veni niciun investitor.
    AlbaMall nu are autorizatie de la ISU (pompieri)!!!
    Decathlon era pe punctul de a veni, in partea dreapta a mall-ului (unde a fost locul de joaca / magazinul chinezesc + hol si etaj) dar au renuntat tocmai din lipsa acestei autorizatii. Dupa Colectiv, cei „mari” nu se mai risca. (daunele solicitate de familiile celor decedati / raniti la Colectiv sunt in cuantum de peste 200 milioane Euro)

  5. cititor

    marți, 24.10.2017 at 15:02

    Mallul din Alba Iulia este prost proiectat si la ora actuala are foarte multe magazine cu produse slabe calitativ, chiar foarte proaste de genul second-hand. Este nevoie de o noua politica a managementului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax