Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ALBA: Noi fluxuri de vaccinare cu Moderna și AstraZeneca în județ. Crește capacitatea de imunizare. Locațiile vizate

Publicat

În județul Alba vor fi deschise noi fluxuri de vaccinare cu AstraZeneca și Moderna. Acestea vor fi funcționale la Alba Iulia și la Abrud.

”Vești bune! DSP Alba a solicitat și a primit aprobarea autorităților de la centru (CNVAC) pentru deschiderea în regim de urgență a încă 2 fluxuri de vaccinare în Alba Iulia la sala de sport a Liceului Tehnologic Alexandru Domșa ( Alba Iulia, strada Tudor Vladimirescu, nr. 143) cu vaccin Astra Zeneca.

Vezi și Restricția de vârstă pentru vaccinarea cu AstraZeneca a fost ELIMINATĂ, în România. Precizările oficiale ale autorităților

Totodată, a fost solicitat ca, după finalizarea rapelului, la Abrud să fie deschis un flux de vaccinare cu vaccin Moderna”, a anunțat directorul Direcției de Sănătate Publică Alba, Alexandru Sinea, pe Facebook.

Potrivit sursei citate, la nivelul județului se va mări capacitatea de vaccinare zilnică de la 900 la 1020 de doze, după cum urmează:

  • 480 Pfizer
  • 480 Astra Zeneca
  • 60 Moderna

Reamintim că de la 1 martie 2021, alte trei centre de vaccinare anti-COVID-19 au fost deschise în județ, la Ocna Mureș, Teiuș și Zlatna.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax