Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Alba a depus contestație și așteaptă un loc doi la Festivalul Național de Dans Studențesc. Gabriel Popovici: ”Sunt dezamăgit de jurizare”

Publicat

Dezamăgire totală în tabăra trupelor de dans din Alba, la Festivalul Naţional de Dans Studenţesc de la Sibiu. După două zile trăite intens, în care albaiulienii prezenți prin trupele ”Calliope” și ”Arieșul Ritmic” au muncit, a venit și ziua recoltei, iar aceasta nu s-a dovedit a fi deloc bogată, în cazul lor.

La prima strigare a juriului, Alba Iulia nu a obținut nici un premiu, ambele trupe fiind înafara podiumului, la toate competițiile. Nici duetul lui Flaviu Mîrza și Tatiana Suhari nu i-a impresionat pe membrii juriului, iar probele la care coregraful Gabriel Popovici ar fi așteptat o medalie au fost și ele fără premiu pentru albaiulieni.

Totuși, reprezentanţii din Alba intenţionau să depună contestație, duminică, declarându-se nemulțumiţi de rezultate. ”Sunt dezamăgit de jurizare, vom depune contestație, pentru că noi considerăm că meritam măcar un premiu”, a declarat coregraful Gabriel Popovici.

Dansatorii nu au fost nici ei de acord cu  decizia juriului. Aceștia s-au simţit dezamăgiți, stăpânindu-și cu greu suspinul. Festivalul  a fost unul de mare amploare, iar județele declarate câştigătoare au fost Cluj, Prahova şi Brașov. Chiar dacă nu au reuşit să obţină premii, dansatorii albaiulieni au avut o prestaţie ce s-a ridicat la nivelul așteptărilor publicului, care i-au recompensat cu aplauze.

UPDATE: Coregraful Gabriel Popovici a anunțat că Alba Iulia a contestat rezultatele jurizării și că există șanse mari ca trupa de dans ”Calliope” să primească locul doi, la dans modern.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax