Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Alba: Operațiune de monitorizare a transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat. VIDEO

Publicat

O acțiune de monitorizare a transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat, prin sistemul RO e-Transport, s-a desfășurat vineri în Alba.

La operațiune au participat polițiști rutieri, polițiști de investigare a criminalității economice și reprezentanți ai Direcției Regionale Antifraudă Sibiu.

”Obiectivul acestei acțiuni l-a constituit verificarea modului de respectare a Ordonanței de Urgență nr.41 din 2022 pentru instituirea Sistemului național privind monitorizarea transporturilor rutiere de bunuri.

Activitatea a vizat respectarea obligativității operatorilor economici de a genera codul UIT aferent transporturilor rutiere de bunuri cu risc fiscal ridicat, pe teritoriul național, precum și a bunurilor care fac obiectul achizițiilor si livrărilor intracomunitare.

Au fost verificate 39 de autovehicule destinate transportului rutier de marfă și au fost constatate zece abateri de natură contravențională, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate